söndag 14 augusti 2011

MORGONENS ODD MOLLY OUTFIT - EN KLASSIKER

Ja, det ser ut som att Odd Molly lämnat en hel del av sina klassiska plagg bakom sig som t ex x-stitchen och som att mer och mer sneglar åt en mera slimmad, enklare stil än tidigare. Just den slimmade silhuetten är inget jag saknat, snarare tvärtom. Det är ju just det som varit charmen med Odd Mollys plagg, att det varit vackra kvinnliga plagg som man inte behövt klämma sig in i. Varför gå mot en mer slimmad, mainstream silhuett förstår jag inte, men vi får se. Som det är redan nu är det knappt jag kommer i storlek 3 på deras jeans och byxor, vilket känns lite löjligt med tanke på att jag är storlek 40-42 i rumpan (alltså inte MEGASTOR). Kommer säkert inte att komma in i de söta, pyttesmå jeansen jag såg på visningen....jaja, i värsta fall blir det en billig vår/sommar ;-D
X-Stitch är nog det plagget som är deras signaturplagg om ni frågar mig, inte bara Lovely Knit koftan. Detta var en av de första plaggen jag blev tokförälskad i men som jag samtidigt haft svårt för, den är lite för stor över magen och inte helt smickrande men ändå......kan jag inte låta bli att älska detta plagg och jag har flera av denna i garderoben. Älskar det lediga i detta vackra, bearbetade plagg.Under har jag en vacker underklänning från by Ti Mo som verkligen passar till det mesta.
Idag ska det bli simning med Storasyster och sedan varva ner, grilla och de sista timmarna blir det en jobb.
Jag återkommer lite senare. Ha en fin söndag.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Tack för bra och tänkvärt inlägg om Odd Mollys framtifa och kroppsideal. Jag är också mamma, 40+ och med minimal fritid. Även jag känner mig väldigt normal och sund i stl 38. Hoppas att klädföretagen förstår att de förlorar om de bara släpper plagg som passar size zeros...

  Du är assnygg i din X-stitch! Får jag fråga vilket stl du har på denna? Har hört att den skall vara trång upptill. Tack för bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Tack Charlotta!

  Alla mina X-stitch är i storlek 2 och de är trånga vid bysten men funkar ändå tycker jag.
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER