onsdag 10 augusti 2011

VAD VORE EN BAL PÅ SLOTTET....JO ALLDELES MAGISK!

Nu är det äntligen klart att jag kommer att få se Odd Mollys Modevisning som sker inom ramen för Stockholms Fashion Week, YIIPEEEE! Nåja, inga front-row platser men ändå. Jag kommer att få se de streamade visningen av showen utanför själva visningslokalen, vilket inte är riktigt lika glassigt MEN jag kommer att få tillfälle att få se och fota modellerna med plaggen på live efteråt. Mycket bilder utlovas!!


Vi är flera bloggare som blivit inbjudna så håll utkik om ni är nyfikna på den kommande kollektionen. Nu måste jag fundera inför morgondagens klädsel.....ÅH, vad det ska bli ROLIGT!! Jag återkommer lite senare, möjligt att ni får hjälpa mig att välja klädsel, har ju en del att välja bland ;-D Klänning får det dock bli, så mycket är säkert!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Ja åhhhh vad jag vill kasta mig iväg! Ser fram emot rapportering från dig! <3

  SvaraRadera
 2. Tack tjejer!! Jodå, ibland är det bra att bo i Stockholm trots att jag är en inbiten Skåning som ständigt saknar Skåne. Tur att det finns några små fördelar med att bo närmare Nordpolen.....
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hei
  Tenkte jeg skulle spørre deg om kvaliteten på den siste kolleksjonen (som finnes i butikkene) Føler du at den har blitt bedre. Jeg tenker å kjøpe et par av strikkeplaggene fra vinterkolleksjonen, men synes at prisen er såpass høy at jeg vil forvente en del av kvaliteten.
  Har noen ChillNorwayplagg som har super kvalitet, men ingen Odd Mollys (enda)...
  Fant deg via Malenamis blogg forresten:-)

  SvaraRadera
 4. Hej Helene: Va roligt att du hittat hit!! Välkommen!!
  Jag tycker att hitintills med de 4-5 plagg jag köpt från hösten så har kvalitén vart bra, inget att anmärka för min del. Det är dock svårt att säga ngt generellt då kvalitén kan variera beroende på material och modeller. Jag rekommenderar dig att köpa ditt första plagg i en fysisk butik så att du får prova den och själv känna på kvalitén.
  Lycka till!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Vad spännande! Grattis till dig. Ser verkligen fram emot bilder :-)

  Hoppas du får det alldeles, alldeles underbart

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vad kul!Då väntar vi på fina foton=)

  /Maria fr Norrbotten

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅååååååååååå!!! Är det ens idé för en objuden att dreglandes hänga utanför Berns?! Ha superkul!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER