tisdag 9 augusti 2011

ODD MOLLYS ROSANELLA 3/4 BLOUSE KOMBOSSAR

Efter att ha varit otroligt nöjd med min vackra Rosanella 3/4 blouse i vitt att jag även införskaffade denna i rosa från deepFLING och som vanligt var de rekordsnabb leverans. Har testat lite kombossar ikväll, kan även tänka mig att den blir snygg till en enkel brun klänning.
Här tillsammans med vackraste INDY DRESS i Choco som jag ALDRIG kommer att sälja, älskar allt med denna.Sedan provar jag med en gammal kjol från Lysgaard som jag tycker passar fint till i stil och färg.Sist ut med en annan brun kjol från TURNOVER i ull.

Nu skulle jag bara vilja hitta ett linne i samma färg som blusen/jackan, är det någon som sett ett sådant någonstans? Finns det med i kommande höstkollektion? Någon som vet? Alla tips tas tacksamt emot.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Angelica heter jag och jag är på jakt efter en odd molly jacka till vintern. Hade tänkt mig en vit (eller eventuellt mörkblå), med "beige päls" inuti och med odd molly loggan på sidan av ärmen. Jag har strl 2 på alla Odd molly-plagg. Snälla om du känner någon som har en till salu kontakta mig!

  Min mail: fluffigaluna@gmail.com

  Jättetacksam om du orkar fråga runt eller vidarebefodrar denna kommentar! Det vore guld värt! <3

  Superfin blogg du har förresten! :):)

  SvaraRadera
 2. Hej ! Rosanella är verkligen fin i rosa. Du ville ha tips om linne som passar till. Vad tror du om linnena från danska Rosamunde ? Jag har flera stycken i olika färger och längder och tycker de matchar OM plaggen perfekt.
  Hälsningar
  Catherine

  SvaraRadera
 3. Hej Catherine: TACK snälla för ditt tips, ska ut och leta och se om jag kan hitta i samma färg!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER