tisdag 16 mars 2010

BEHÖVER VILA UPP MIG.....

Kära läsare/bloggvänner, nu kommer jag att ta en behövlig bloggpaus...vet ej hur länge. Precis som fina A-K tar jag nu en välbehövlig paus. Känner ingen lust, har ingen ork och tycker ärligt talat att det varit aningen för mycket köphets i Odd Molly-bloggvärlden på sista tiden. Orkar inte riktigt hänga med eller engagera mig i detta just nu. Behöver samla krafter, vila och hitta inspiration på nytt. Kanske dröjer det bara ett par dagar, kanske tar det längre tid....vi får se.


Hursom....TACK ALLA NI FINA SOM LÄMNAR NÄSTA DAGLIGA KOMMENTARER PÅ BLOGGEN! NI FÖRGYLLER MINA DAGAR! Jag kommer sakna era fina ord och respons men har kommit till en punkt när jag varken orkar eller vill mer....för stunden. Kanske är det bara att jag håller på att bli sjuk....vem vet.
STOR KRAM PÅ ER ALLA!
Vi ses förhoppningsvis snart igen........

25 kommentarer:

 1. Hei, kommer til å savne bloggen, leser den daglig :-) Seriøs og helt etter min smak. Håper du kommer snart tilbake. Hilsen Sissel fra Norge

  SvaraRadera
 2. Det va väldigt synd tycker ja:( Bloggar inte själv. Men älskar att läsa din o se dina fina bilder varje dag! Jag älskar oxå Odd Molly o handlar en hel del. Hoppas att uppehållet inte blir så långt!

  SvaraRadera
 3. Fina söta OM-hollic. Förstår och respekterar din bloggpaus och hoppas du kommer tillbaks när det känns bättre. Älskar dina fina outfits och all inspiration. Hoppas du finner ro och lust att återvända. En som läser troget din blogg (men har dessvärre ingen egen blogg). Kram Mantis

  SvaraRadera
 4. Jag vet precis hur det känns. Att blogga måste kännas kul och när det inte gör det måste man ta en paus, bloggen får aldrig bli ett måste!
  Sköt om dig och jag ser fram emot att träffas irl!
  STORA KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag läser också din blogg, nästan varje dag, och tycker att det är en fröjd. Men jag tycker att du gör rätt. Fattar att det ibland känns mest bara jobbigt, och "vi" har förväntningar att du ska komma med nåt nytt mest jämnt...Strunta i detta ett tag nu, gör nåt som känns kul, så ska du se att lusten återvänder..eller inte...då har du kanske hittat nåt annat som inspirerar dig, tror jag :) Tack för allt hittills! Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Klart att du ska ta en paus om det är så det känns. Ladda lite energi till träffen istället, det är ju inte så länge kvar. :)

  Ser framemot att träffa dig igen då och bubbla vidare.

  Stora kramar
  Erika

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt att du inte känner inspiration och orkar skriva. Självklart kommer jag att sakna dina inlägg men ser fram emot när du är tillbaka.

  Tills dess, sköt om dig och KRAM

  SvaraRadera
 8. Vackra Kloka Odd Molly Holic, jag kommer verkligen att sakna din fina blogg och dina underbara inlägg! Jag tycker du fyller ett tomrum bland alla yliga och meningslösa bloggar där ute med alla dina intressanta inlägg. Jag hoppas förstås att du kommer tillbaka (läser den varje dag), men allt har sin tid och man måste känna att det är kul och värt all den tid och energi man lägger för att det skall vara värt det. Åven om jag inte ha någon egen blogg så följer jag flera bloggar dagligen och får ofta dåligt samvete över hur mycket tid jag surfar runt på olika bloggar, och därigenom försummar tid från min familj, som är det bästa jag har. Kanske jag också skall ta en timeout från Blogg surfandet och samla kraft och ägna mig åt det viktigaste jag har. Hoppas du finner ny kraft och hittar dig själv kära Odd Molly Holic! Kram från en Stor beundrare

  SvaraRadera
 9. Förstår hur du känner dig..
  Ibland blir det lite mycket..
  Bloggandet ska vara en rolig del i vardagen och inget måste..
  Kommer att sakna dina inlägg och hoppas att du får den pausen som du behöver..
  Ta hand om dig,
  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Du gör helt rätt som tar en paus om du är trött på det! Jag pausade under nästan hela februari och det var skitskönt att "slippa" all "hets" kring jakten på nästa plagg osv. Jag tycker för egen del att bloggandet är en fristad, ett ställe där jag skriver mest för mig själv och om någon annan är intresserad av det jag skriver är det bara bonus, men man måste ju känna att det är kul och inget tvång. Kommer självklart att sakna dina inlägg och vackra bilder, men nästa helg ska vi ju ses på riktigt och det är ännu mer värt att vänta på/längta till. Stor kram och hoppas du slipper bli sjuk!

  SvaraRadera
 11. jag håller med mollyista, bloggande ska va något man gör för sig själv och absolut inte kännas som ett tvång eller arbete! Du hittar säkert tillbaka till inspirationen, du har ju en sån blick för mode och vackra saker! Ser framemot kanske lite våroutfits när solen börjar värma? Stora kramar till dig!

  SvaraRadera
 12. Både kroppen o själen behöver vila/återhämta sig emellanåt. Du har en fantastiskt fin blogg med mååånga fina inspirationsbilder, jag var inne senast igår o tittade på allt fint du har.

  Du gör såklart helt rätt, vila dig ordentligt, njut av din familj. Inspirationen kommer förr eller senare tillbaka..KRAM

  SvaraRadera
 13. Ta en paus och vila upp dig, ta hand om dig själv, vi väntar troget ifall du kommer tillbaka=)
  Kram

  SvaraRadera
 14. Du gör helt rätt. Och när/om du känner för att blogga igen, så finns vi kvar=)

  Tills dess: vila, drick te i solen, kramas med dina barn, ät massor av choklad (vi är även många som är avundssjuka på din smala midja så jag ser det här som en fantastisk möjlighet att dra ner dig i fördärvet, MOHAHAHA;-) ta en skogspromenad och njut av att bara vara.... Kram!

  SvaraRadera
 15. massor med kramar till dig!!
  Ses snart

  SvaraRadera
 16. Kommer sakna din fina blogg och dina underbara kläder. Jag bloggar inte själv men följer din blogg dagligen.

  Kram

  SvaraRadera
 17. Ta hand om dig så ses vi snart. Vet du, jag tror många av oss känner så just nu. Enorm trötthet och att det mest blivit ett arbete till istället för något roligt. Jag är också där och har varit där länge nu känns det som så jag vet hur det är. Inspirationen tryter, man försaker annat i livet och så ska det inte vara. Kram på dig!

  SvaraRadera
 18. Ta hand om dig så hoppas vi att du återkommer med ny kraft så småningom, kram!

  SvaraRadera
 19. Snart är du på G igen! jag lovar! Jag har även lärt mig att blunda för alla andras inköp och då blir inte köphetsen du nämner så himla påtaglig. Det är skönt. Jag sansar mig rätt bra nuförtiden och det är jag stolt över!

  Snart ses vi på träffen och jag håller tummarna för att du INTE är sjuk utan bara helt normalt bloggtrött. ;-)
  Stor stor kram!
  Evalena

  SvaraRadera
 20. Jag läser också din blogg varje dag och tycker att det är lika roligt och givande varje gång. Ser fram emot en utvilad och inspirerande Odd Molly holic när du vill skriva igen.
  Kram!

  SvaraRadera
 21. Det är många som är trötta nu, tror vintern tar ut sin rätt och lämnar inget till övers för annat. Jag hoppas du snart är på banan igen men tills dess så ta hand om dig!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 22. Läser din blogg dagligen och förstår att det ligger mycket arbete bakom en blogg som uppdateras ofta/dagligen och alltid har något intressant att läsa samt bjuder på en massa andra tips om olika outfits, kombinationer o.dyl.
  Hoppas att du känner dig bättre snart och börjar blogga igen, tills dess ta hand om dig!

  Har för mig att du kommenterade "Wildchild dress" i en annan blogg...? Om det var du så finns det en på rea hos norska Linneashage.no... Tror det var en strl.2 som fanns kvar i mörkbrunt.

  Anette

  SvaraRadera
 23. Anette: Tack för tipset!! Tyvärr hann någon före och knep den mitt framför näsan på mig....ÅH, va jag blev lessen :-(
  Det var väl inte meningen helt enkelt!
  KRAM och tack för de fina orden!

  ALLA SOM LÄMNAT EN KOMMENTAR: DET VÄRMER SKA NI VETA!!! TACK SNÄLLA NI!!

  SvaraRadera
 24. Idag kikar jag in här och upptäcker - ja att vi är många som känner samma.

  Inte bli uppäten - Inte bli uppäten - Inte bli uppäten

  Göra det som är kul - Göra det som är kul - Göra det som är kul

  mina mantran de senaste veckorna och jag kommer röra mig i de närmaste ringarna och göra det som är skoj

  STOR KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER