måndag 8 mars 2010

SISTA PAKETET FRÅN AMY - TO DIE FOR!

Så har vi kommit till det sista paketet. Ett litet mästerverk om ni frågor mig och faktiskt riktigt Odd Molly-aktigt. Det är ett plagg som känns gediget, vackert skuren, underbara detaljer och helt underbar kvalite. I AM IN LOVE! Den här klänningen föll jag redan för på produktbilderna, fastän d e är som de är.....kändes otroligt vacker och välarbetad. Priset är dock en annan historia, därför blev det beställt via AMY något annat hade varit otänkbart.
Tea Dress i Lite Powder, st 2.
Denna vackra skapelse är normal till aningen rymlig. Hade säkert kunnat ha en st 1 i denna.
Otroligt figursmickrande! Verkligen en Odd Mooly-holic klänning! ENDA minuset är hur man ska hantera denna, får bli inlämning till Kemtvätt, vilket jag hatar.

Nu ska jag titta på film med maken!
KRAM!

17 kommentarer:

 1. OMG!! SUPERVACKERT! *applåd* behöver inte säga mer än så=)!

  SvaraRadera
 2. Oh den är så du!!!! Självklart en klänning för dig!!!
  kramar

  SvaraRadera
 3. Men herrejessus vad FIIIN den var på dig. Ni är nog gjorda för varandra!

  Blir det en dress att bära på träffen kanske? :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jisses kor och amalia!! Vackra underbar du blir ännnnnu vackrare i denna dröm! Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart fin på dig!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. WOW!!!
  Ja du... den verkar som sydd till dig! Verkligen Odd Mollyholic!
  Får vi se den irl nästnästa helg?
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Du är så otroligt snygg i denna vackra klänning!! Förstår du är kär..(förträngde denna skönhet när jag såg prislappen, tyvärr)
  Passar dig perfekt!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Utrolig vakker, men jag syntes ikke man trenger å bære noe smykker, da klänningen är som et smykke i seg selv:-) Mvh Margrethe

  SvaraRadera
 9. Åh så vaaaacker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Den är ju som en dröm!


  Lyckliga, fina du :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 10. Men ÅH, hur bedårande kan en klänning bli? Helt fantastisk...jag vill också ha;=)


  Kram från mig!
  /Erica

  SvaraRadera
 11. Fina du, detta är verkligen den vackraste klänningen jag sett på dig. Så ljuvlig och verkligen Odd Molly- holic. Helt klart ett mästerverk som sitter på rätt person:-)

  SvaraRadera
 12. Jättevacker klänning...måste fråga dig. Du skriver alltid att priset du får från Amy är så mycket lägre.....hur mycket lägre blir priset om man beställer från henne? Vad krävs för att man ska bli stamkund där?

  SvaraRadera
 13. Hej Anonym: Det finns ingen genväg, stamkund hos Amy har jag blivit efter 3,5 år av troget shoppande för STORA summor varje gång. Har handlat ibland vissa perioder tre/fyra plagg i månaden. Dollarn är dessutom ganska låg så det gör att utgångspriset redan är bättre än här hemma. Tyvärr kan jag inte ge dig andra tips. Men jag brukar "samla" mina inköp hos ett fåtal butiker som därmed kan lära känna mig bättre som kund och därmed ge mig bättre service och till slut kanske även rabatt....det tar tid att bygga upp detta.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 14. Alla ni andra söta: TACK FÖR FINA KOMPLIMANGER! JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER DENNA KLÄNNING!! Verkligen mitt i prick!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 15. Näe din lilla bärfis! har du köpt den vackra! ÅH vad snygg du är i den. jag vill verkligen verkligen verkligen ha den svarta! Men den är stört omöjlig att finna. Iofs har Blossom den och så den där holländska sidan men jag ska, läsmåste, vänta lite.....

  FIN är du i den och den är så vacker så man nästan tappar andan!

  kram

  SvaraRadera
 16. oooh du slog till på denna!! Mycket nice, jag håller med dig den är gudomligt vacker och säkert ännu finare irl!! Den sitter som en dröm på dig!! Kanske något vi får njuta av och vila ögonen på på OM träffen!? ;-)
  Kram Ina

  SvaraRadera
 17. Ja men ååååååå.. Du är sååå vacker i denna! (som i allt;)) Ditt hår har blivit så långt och så är du såååå snygg. och jag är såååå avundfrisk - vill också ha klänningen!!
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER