fredag 5 mars 2010

PAKET NO 1 FRÅN AMY (FITTS & COMPANY)

Här kommer det vackra innehållet i mitt första paket från Amy på FITTS & COMPANY!
Jag har varit stammis där i snart 3,5 år och handlar ca 60% av alla mina Odd Molly köp från hennes butik. Jag vet att visa andra haft otur men jag personligen har bara haft positiva upplevelser. Underbar service, snabb kontakt, bra priser (plus stammisrabatt) och underbart utbud. Negativa sidan är att det ibland tar lite lång tid, upp till 2,5 veckor och det kan tillkomma tull.
Underbara Arouet Blouse i st 2, lite stor men så vacker att jag bara tappar andan. Älskar precis allt med denna! Jag ar hittat en ny favoritblus (har redan beställt en till i svart...).

Jag hade nog kunnat haft st 1 men jag gillar ändå att den är lite rymlig och lite längre än den i st 1.Sen vill jag även visa upp dessa något år gamla jeans som jag äntligen kunnat börja använda igen. Älskar alla detaljer på dessa, passformen och mjukheten (stretch). Detta märke heter FRACOMINA och denna köptes när vi bodde i skåne i en butik i Malmö vid namn FACTORY. De har precis öppnat en webb butik så det ska bli spännande att se hur det går. Här är länken dit FACTORY. Tyvärr verkar den vara ganska nystartad så något större sortiment finns inte där ännu.Kan tyvärr inte visa bättre bilder på jeansen men de är verkligen underbara. Har inte lyckats hitta detta jeansmärke sedan dess. De var dessutom prisvärda, kostade kring 900 kronor (betänk alla vackra detaljer).
Ha nu en trevlig fredag! Ta hand om varandra så ses vi imorgon med plagg nr 2 av 4....hihihi
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Ja, jag tänkte väl att du skulle köpa den! Den är så DU. Det var nästan så at den följde med mig hem också, men jag använder sällan blus. Underbar dock. Och Amy är så bra! Jag väntar också på paket. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Fick mitt andra paket för denna våren från Amy igår och är supernöjd, både med kläderna :) och servicen från både Amy och Brooklynn!
  Har handlat där tidigare också och det har funkat hur bra som helst varje gång. Man tjänar ju faktiskt en hel del på att beställa från USA...

  Måste också säga att blusen var super-fin på dig. Gillar din blogg eftersom du alltid visar upp så otroligt fina kombinationer av alla plagg!
  Mycket inspirerande!!

  Anette

  SvaraRadera
 3. ja den blusen var ju bara designad till dig! Superfin på alla sätt! Och visst är det kul att komma i gamla jeans!!! Har inte vågat mina tightaste från innan barnafödandet men en dag så ska de nog passa också (och va väldigt omoderna)!

  Hoppas du får en skön helg! Kramar

  SvaraRadera
 4. Ursnygga jeans! Konstigt att det inte finns mer jeans med klassiskt snygga detaljer antingen är det inget speciellt alls eller så är de utspökade totalt!

  SvaraRadera
 5. Japp, den fastande jag också för. Gick till min lokala affär och där hängde den. Inte kunde jag låta bli att prova den då....och föll som en fura!! Den är lite väl genomskinlig i chalk men så oemotståndligt vacker så...

  Önskar jag kunde få tag i den i lila..för det tror jag är så läckert! Däremot "håller" den väl inte lika länge, modern menar jag, i lila så...

  Jo, ett par jeans som man gillar vore ju bra...har jättesvårt att hitta jeans som sitter snyggt. Och tycker det är så deprimerande att prova....

  SvaraRadera
 6. Jättefin blus! Har själv haft den i varukorgen flera ggr men besinnat mig och avstått från att klicka. Hur fungerar det att beställa från Amy i USA, eller närmare bestämt, hur stor är sannolikheten att paketet fastnar i tullen? Skickas det som "gåva" ? Om paketet fastnar blir det ju jättedyrt med tull.
  Vänliga hälsningar,
  Anneli

  SvaraRadera
 7. Ja visst är blusen vacker:))
  Har själv Köpt en och bara älskar den. Tycker väldig Mycket om din blogg och älskar Också Odd Molly kläder, även om jag själv Int har Någon blogg.
  / / Anna-Karin

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER