lördag 20 mars 2010

LÖRDAGENS ODD MOLLY & NOA NOA OUTFIT + LITE POMP DE LUX

Som ni säkert har märkt har jag fallit dit ordentligt på dessa märken. Älskar att kombinera ihop dessa. DE matchar varandra såååå bra. Våren har kommit hit också, solen skinner och snön håller på att smälta från tomten. Snart är det Odd Molly-träff och jag känner hur humöret börjar vända. Förresten, några undrar var jag köper mina Noa Noa plagg. Dessa köper jag alltid i butik. Har en på väg till och från jobbet så man går naturligt förbi denna ett par gånger per dag. På nätet har jag bara sett LinoLin som har Noa Noa.

Vackra X-stitch i Blossom från 2009-års kollektion som FINA A-K inspirerat mig till! Här tillsammans med Noa Noa klänningen från igår. Jag har nu min egen pressfotograf, min 6-åriga dotter som är helt makalös.

Tada! Visst är hon duktig?(stolt kycklingmamma)

Japp, så fick vi även med min lilla vilding på ena hörnan....hon är överallt för tillfället.

Tänkte även visa upp fina bilder på Pomp de Lux barnkläder på min fina 6-åring. Hon är såååå glad över dessa.

Titta bara på de fina detaljerna!

Fina knappar och vacker spets. Japp, gäller att skola in sina tjejer i tid ;D Hellre lite gammeldags och romantiskt än korta maglinnen, tajta byxor och kortkorta kjolar. Barn ska få vara barn och kunna leka och röra sig fritt i sina kläder, tycker jag. När Stora tjejen ska gå ut drar vi bara av kjolen och på men överdragsbyxor så är hon klar för lek.

Ha nu en härlig helg!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Fiiina ni är!!!! Gjorde en beställning på en hel uppsättning barnkläder i morse men blev så osäker på storleken. Vilken storlek har din tjej på sina kläder?
  Ha en härlig dag! MVH susanna

  SvaraRadera
 2. Hej Susanna,

  Hon har sin vanliga storlek, dvs 122-128. Hoppas det var till någon hjälp!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Supersnygg matchning!
  Och WOW vad fin din 6-åring är i sina kläder! Jag förstår att hon är lycklig över dem.
  Glad över att du har fått tillbaka lusten!
  Trevlig lördag!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. oj vad fina ni är!! och tack för erbjudandet, klart man säger JA!!! Jag är i upplösningstillstånd, så KUL!!!!! Kramar

  SvaraRadera
 5. Jättefina ni är båda två och absolut vilken duktig fotograf!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oh, vilka fina barnkläder Pomp de Lux har. (Jag var tvungen att kolla, efter det underbara smakprovet.) Deras kollektion påminner mycket om Noa Noas barnserie!
  Jag håller med om att OM och NN är en mycket lyckad kombination. De kompletterar varandra, enligt principen 1+1=3. (Konstigt att det inte finns fler NN-bloggar, förresten. Deras kläder är ju ljuvliga!)
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Underbaraste prinsessor! KRAM!

  SvaraRadera
 8. Så fina ni är, mor o dotter! Din man måste vara stolt över er..Kram

  SvaraRadera
 9. POMP-kläderna är ljuvliga, jag har samma outfit till min lilling och hon älskar det!
  KRAM!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER