onsdag 24 mars 2010

CHILL NORWAY: FRILL BLOUSE HAR KOMMIT!

Äntligen har jag fått min fina Frill Blouse....superfina detaljer....söt blus.....men den skiljer sig en HEL del från produktbilderna. En massa detaljer finns inte med (främst spetsdetlajer som saknas jämfört med produktbilden) och modellen är smalare IRL, inte så mycket vidd som på produktbilden....har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker ÄN.....Hur mycket får det avvika från produktbilden och ÄNDÅ anses vara samma blus? Vad tycker ni? OBS!! FÖRTYDLIGANDE: Hos Underbara butiken TESSA & MIMMI CLOGS fanns faktiskt bilder på hur den såg ut LIVE så där känner jag mig inte lurad, det är snarare CHILL NORWAYS EGNA PRODUKTBILDER JAG VÄNDER MIG EMOT! BORDE DE INTE INFORMERA ÅF OCH KUNDER OM SKILLNADEN??! JAG LOVAR VISA UPP BILDER SENARE. Är det ingen annan som handlat in denna och tycker det är skillnad??

Någon annan som köpt denna som kan ge lite input? Däremot de fina tofflorna från Tessa & Mimmi Clogs är HELT LJUVLIGT SKÖNA OCH UNDERBARA!!! SÅ NÖJD ÖVER DESSA! Lovar visa upp dessa när jag kommer hem idag (om jag kommer hem i vettig tid, vill det säga).

UNDERBARA! Jag som egentligen inte brukar trivas i trätofflor....men dessa är riktigt sköna...åh, ne jag säger inte det för att jag blivit sponsrad, har själv betalat för mina. De är dessutom nersatt för tillfället till 612 kronor! ETT FYND!

8 kommentarer:

 1. nej vad trist! Så tycker jag faktiskt inte att det får va! Jag hade begärt rabatt om jag va du!! KRAM

  SvaraRadera
 2. Nämen! Du måste visa bilder på det sen. Det får ju inte skilja sig väldigt mkt. Hör med butiken vad de har tänkt om detta!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nej men vad tråkigt när det skiljer. Då har man ju rätt att bli besviken då man förväntat sig det på ett visst sätt. Hoppas det löser sig på något sätt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte det får skilja alls! Om du ändå vill behålla den tycker jag de ska kompensera dig!

  Får vi se den?!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är inte Butiken som luras utan CHILL NORWAY tycker jag! Ska fundera ett tag till....den är ju jättefin annars, bara inte som på produktbilden....funderar
  KRAM ALLA!

  SvaraRadera
 6. hör av dig till deras HK thomashouge@gmail.com svarar ofta snabbt! KRAM

  SvaraRadera
 7. Tråkigt när det inte riktigt blir som man tänkt sig. Är dock jättenyfiken på en bild! Kram

  SvaraRadera
 8. Ser ut som en stor rund papperslapp på ärmen, inte snyggt, sitter den verkligen där "på riktigt"? Lägg gärna ut en bild på din!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER