måndag 22 mars 2010

VILKEN ODD MOLLY VECKA!!!

WOW, satt och tänkte idag över vilken underbar vecka detta kommer att vara. Blev genast på gott humör! OM-träff i Stockholm som jag, Bina, Mollyista och Bambi varit med och anordnat. Vilken grej!!! Bina måste få en EXTRA stor eloge för allt arbete hon lagt ner medans vi andra bara assisterat efter bästa förmåga. Bina är en given projektledare "YOU GO GIRL". Otroligt att så många underbara tjejer ska få chansen att träffas IRL. För mig personligen som bara bloggat i 6 månader är det faktiskt första gången jag får träffas alla dessa fantastiska tjejer.

Odd Molly när det är som bäst: ett märke som förenar männinskor och som gör en glad när man bär deras plagg. Ska försöka hinna fundera lite i veckan över vad jag ska ha på mig....inte lätt när det är så många Odd Molly-holics samlade på en och samma plats. Man vill ju helst inte ha samma Odd Mollysar som alla andra. Kvällensoutfit är given men det är värre med vad jag ska ha under dagen (något snyggt men ändå bekvämt och som lätt går att ta av....missförstå inte nu.....vi ska in och prova en massa mollysar under dagen i en massa butiker, därav min tanke). Dessutom hoppas vi att sommarkollektionen hunnit anlända tills vi ska träffas! En massa bilder utlovas från helgens festligheter. Ha nu en skön vecka!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. hihihi du är för söt, jag som trodde du skulle strippa enbart för oss ;) :D Men skämt å sido. Har samma bekymmer som du... Vette sjutton vad jag skall ha på mig!?!? Skall bli super roligt att ses! KRam

  SvaraRadera
 2. Precis så där tänker jag om dagsoutfiten. snyggt men smidigt att ta av och på- helst inte dra över huvudet heller så frisyren blir modell stå-rakt-ut-från-huvudet-av-all-elektricitet.
  Kvällen skulle ju ha varit Annie Oakleys premiär för mig men den hinner inte komma så det blir nog nåt annat i klänningsväg. Men VAD????

  Bara några dagar kvar nu.....KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh vad ni har en massa roligt att se fram emot. Allt lite avis. :) Ser fram emot alla bilder sen. :D
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det ska bli kul att ses! Kram p dig och tack för arbetet med träffen! Kram

  SvaraRadera
 5. Ja det skall bli så roligt att få träffa er alla!! Jag är oerhört tacksam för allt erat arbete o att Bina tänkte på mig. Nu gäller det fundera vad som finns i garderoben..
  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha - jooo nog vill du väl strippa ;-)

  Tack underbara du för fina ord - det skall bli otroligt skoj att träffa dig och alla andra!

  KRAM

  SvaraRadera
 7. JAAAAAAA!!!! Det skall bli sååååå kuuuuul!!! Och tusen tack till er, alla söta pinglor som lagt ner så mycket jobb för att vi skall kunna njuuuta på lördagen!!

  Jag vet inte heller vad jag skall lägga på mig på dagen?? Hur är vädret i Stockholm? Man vill ju ha högklackat och åka taxi.. Med Evalena;) Kanske hon har Prada på sig på dagen också.. haha!

  Oj, vad det pirrar i magen av spänning att få se mina Odd Molly systrar.. Sååå vi har väntat!

  Många kramar!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER