lördag 27 mars 2010

NU BÄR DET AV MINA VÄNNER.....OM-TRÄFF

Japp, så var det dags, dagens man gått och längtat efter. Har fjärilar i magen, känner mig som om jag ska på en första date med skolans snyggaste kille...ni förstår känslan, eller hur??? Är snart 40 år och känner mig plötsligt som en tonåring, nervös och samtidigt helt uppspelt. Jag tänker inte avslöja min klädsel dessa dagar, ska nämligen vara med på alla bilder med mina Odd Molly-systrar och vill inte gärna behöva gömma mig eller begära att de ska ta bilder med avhuggna huvuden....har väntat på detta tillfälle i ett halvår nu då jag råkade missa föra OM-träff. Men jag lovar dyrt och heligt att ta en massa bilder på alla dessa vackra kvinnor som kommer att vara samlade på ett och samma ställe....skit vilken samling....UNDERBART!!
Så nu lämnar jag er kära läsare idag och halva söndag för att sedan fylla upp bloggen men bilder och återigen en massa bilder från vår träff. Så nu återstår bara för mig att säga: HERE I GO!!
KRAAAAAAAM!!

1 kommentar:

  1. Ha en underbar träff nu!! Här i ödemarken ska jag tänka på Er!

    Tack för dina rara rader om repotaget, vad glad jag blev :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER