söndag 28 mars 2010

ÖPPNINGSERBJUDANDE PÅ NYA FOLK 20% RABATT PÅ ODD MOLLY!!

Kära vänner:

Visst, några av oss Odd Molly-töser är aningen shoppingmätta men här kommer ett fanastiskt erbjudande till alla ni, mina kära läsare, bara för ER: gamla Folkart har ändrat namn och uppdaterat sin webb-butik. Nya namnet är: FOLK !!! KLICKA IN ER DIREKT OCH UTNYTTJA RABATTEN!!

Från och med ikväll kl 20.00 gäller 20% på beställning av pre- och spring Odd Molly och rabatten gäller t o m imorgon kväll kl 23.00. Skriver man in koden: "folkmalmo" i kassan så dras summan automatiskt av.
HAPPY HUNTING TJEJER!!!
KRAM!!!

7 kommentarer:

 1. Aha...intressant, men hade varit gladare om det var på summer oxå=)
  Har listat ut vem som var du på korten -oh my god vad vacker du är! kalasfin!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men hjälp vad kul! Jag klickar och skriver om det hos mig. Och vad roligt det var att ses igår! :)
  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för tipset! Passade på att klicka hem något jag provade idag! Vilken toppenhelg vi haft. Jag är inte hemma än, mellanlandar lite innan hemfärd så min "mollyhelg" är inte riktigt slut än!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Eller kanske inte ska tacka, jag klickade trots att jag har köpstopp;) Usch vad svag man är! Jag skriver om det inne hos mig med!
  /Linda

  SvaraRadera
 5. VARNING TJEJER!!! LÄGG INGA BUD!

  Kan det vara samma säljare som var igång för några veckor sedan? Registrerad idag med 10 OMDÖMEN INOM NÅGRA MINUTER och så billiga köp nu-priser...

  se auktionen på:

  http://www.tradera.com/Ny-Odd-Molly-T88-Klanning-NY--auktion_301743_110012679

  Mvh Kitty

  SvaraRadera
 6. kitty-japp det ser ut som samma! Jag tänker allttid- verkar det för bra för att vara sant, så är det förmodligen det....!

  SvaraRadera
 7. o alla auktioner "emma olsson" har ute, så har samma människa lagt bud på me-to-you, nån bluffpolare....hoppas bara nu ingen går på detta!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER