torsdag 4 mars 2010

FLER BUDGETALTERNATIV TILL ODD MOLLY!

Här kommer fler budget-alternativ till vackra med dyra Odd Mollysar. Men ge inte upp nu.....snart kommer det fyra enormt vackra plagg hem till mig (odd Mollysar) som jag vet at ni kommer att älska...hihi....kanske redan imorgon....vem vet vad postmannen kommer med.

Men först en fin kofta från FLASH....väldigt lik en viss Odd Molly kofta.....Sockersöt och fin i kvaliten. Prsi 449 kronor. Under skymtar ni mitt paket som kom idag från SARA, den vackra Evalena-klänningen....ME LOVE! Tack Evalena för att du visat upp denna och tipsat om var man kan köpa den, STOR KRAM TILL DIG!!Så fina detlajer i båda, ska kanske inte mixa dessa framöver men jag var bara tvungen att visa upp mina fynd.

Nästa plagg är jobbrelaterat, jag behövde uppdatera min dräktgarderob. Så in med en snygg dräkt från Massimo Dutti. Inte billigt men väldigt prisvärt. Tyvärr syns inte den vackra kvaliten men den är verkligen en "power suit" som ger mig självförtroende.


Kvaliten är en blandning av Linne och bomull. Snyggt och perfekt till våren/sommaren.

Imorgon lovar jag Odd Mollysar....då är det ju fredagsmyyyyyys!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. superfina! Jag som är på koftjakt kanske ska gå inom flash och reka! Saraklänningen är så himla fin, jag älskar min! Kramar

  SvaraRadera
 2. Men vilken fin kofta, den måste jag in och titta på. Dräkten är underbar och du passar så underbart fint i strikta kläder.

  Tack för alla fina budgetfynd du tipsar om, det uppskattas verkligen.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Superfina och suiten kvalificeras absolut som MUFASA!! :D Kram snygging!

  SvaraRadera
 4. Måste börja med de sista bbilderna. Vilken powerdress! SUPER! Blir nästan sugen på att börja jobba på kontor eller nåt när jag ser detdär. WOW!

  Sen koftan fr Flash, den är jättesöt och verkligen en perfekt matchning med fina Saraklänningen! Finns koftan i andra färger(läs vitt)? JAg vill ha en nätt vit kofta o den där var perfekt i mina ögon.

  Ser framemot morgondagens visningarockså. KRAM! Snyggo!

  SvaraRadera
 5. Flashkoftan är verkligen fin. Har den själv fast den svarta med vit kant och en rosa med grå kant...helt oemotståndeliga!
  /elma

  SvaraRadera
 6. This cardigan is adorable, but I don't know this Flash company - are they available online, as I live in the UK?

  Best Wishes, love your blog!

  Marie

  SvaraRadera
 7. Hi Marie: THANKS! So happy you like my blog! This is a Swedish company, here is there website (sorry it is only in Swedish):
  http://www.flashbutikerna.se/fashion/om-flash/om-flash.php
  They have there own stores and unfortunately not a webb shop yet! But You can probably call them and ask if they may send it to you, though it might be expensive (on the other side the Cardi cost close to nothing ;D)
  Best wishes to you!!

  SvaraRadera
 8. Så fin den är klänningen från Sara, jag älskar allt i vitt med spets!! Koftan är också superfin och väldigt snarlik OM koftan du syftar på. Supersnyggt!!:-)
  Kram Ina

  SvaraRadera
 9. Thanks for the link - will check them out!

  Ha en trevlig helg!

  Mxx

  SvaraRadera
 10. Jag fick också min Saraklänning igår! Så fin och så nöjd! Får väl bli ett bessök till Flash också........den där koftan passar ju jättefint till!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER