tisdag 23 mars 2010

"KÄNDISTÄTT" PÅ ODD MOLLY LOS ANGELES INVIGNING.....

Vet inte om jag kan kalla särskilt många va de som var omnämnda för KÄNDISAR.....snarare B-Kändisar (Wannabees). Anna Anka och Nicole Winter från Hollywoodfruar känns väldigt B. Här är i varje fall lite bilder:

Malin Åkerman är den enda i OM-plagg och den finaste av dem alla....enligt mitt tycke.
Så här beskrivs evenemanget:

"I fredags invigdes den nya Odd Molly-butiken i Los Angeles och många kändisar var där för att fira.Värdinna för eventet var modellen Helena Christensen tillsammans med Odd Mollys designers Karin Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt. Många svenska kändisar syntes på invigningen. Hollywoodfruarna Anna Anka och Agnes-Nicole Winter minglade med Andreas Carlsson och modellerna/skådespelerskorna Mini Andén och Malin Åkerman."Små, små modeller i yngre tonåren.....väldigt representativt.....hmmmm
Nu måste jag rusa vidare. Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. TACK härliga du för att du skrev så uppriktigt om A.anka o agnes nicole som var där. Jag tänkte precis som du, människor med bra smak borde bara vara bjudna=)
  På andra events så brukar kändisarna som är bjudna vara klädda i just den designerns plagg, men det var inte många här som tyckte det var nödvändigt?Synd!
  Anna Anka hade iaf lämnat sin juicy overall hemma!=) ...jag hade gärna skuttat omkring där i full OM mundering!!=)

  Oj, de där små modellerna ser nästan ut som barn..inga former alls. Det kan jag inte förknippa mig med själv iallafall, men men!

  Såg kul ut iaf, ahde gäääärna varit där!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Usch! Vilka förfärliga modeller! Och nu menar jag i den meningen att de ser knappt ut att ha hamnat i puberteten och former- ja det har de inga...Kan de ens ha stl. 0??? Eller är det för stort??

  Nu är jag lite elak men fy säger jag bara....

  SvaraRadera
 3. ha ha ha... kan bara tänka mig anna ankas kommentarer till plaggen. Tror inte hon är en "odd molly"-tjej!

  Kul att du kunde fynda på idyll interiör!!! KRAM

  SvaraRadera
 4. haha, sofias kommentar, klockren=)

  SvaraRadera
 5. Instämmer, väldigt väldigt unga modeller å andra sidan ikäldda väldigt väldigt snygga kläder :)

  SvaraRadera
 6. Tycker att det känns tråkigt att många i Odd Molly svängen ser negativt på unga och smala tjejer som bär OM. Själv drar jag 0-1 och är 22år. Odd Molly är väl till för alla? Jag blir inte inspirerad av modeller i storlek large, utan av dem som mer eller mindre har samma kroppsfrom som jag själv.. Och jag tror att det kanske gäller för alla... att man inspireras av modeller med samma storlek som som man själv bär? Och jag kan känna att om det varit tvärtom, att kritiken hade handlat om att modellerna ifråga var av större modell, då hade nog kommentarerna om diskriminering etc. svämmat över, men när det är smala unga tjejer som neggas så är det okej och alla håller med? Jag tycker iaf att alla kroppsformer är välkomna. /C

  P.s. Tycker hemskt mycket om din blogg!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER