söndag 14 mars 2010

(GÅR)DAGENS OUTFIT OCH DAGENS ODD MOLLYSAR.....

Igår var vi bjudna till grannarna på Melodifestivalsmiddag, mysigt och riktigt trevligt! Endast en Odd Molly på mig, huvudattraktionen blev istället en underbar Hunky Dory tunika/klänning som jag förlängde något med min Odd Molly Dolce Skirt. Vit spetslinne från Day under. Brett knytskärp i skinn från by Malene Birger. Anna som vann Melodifestivalen hade bara hälften av oss tippat, själv trodde jag faktiskt Darin skulle ligga bättre till.....


Älskar Hunky Dory och by Malene Birger. Skandinaviskt mode är helt makalöst vackert och prisvärt ÄN så länge.

Lite mer edge än vanligt men jag var lite för trött för att klä mig i Odd Mollysar igår.

Idag på dagen innan vi skulle ha brunch med familjen provade jag denna fina outfit.....ÅH! va jag längtar till sommaren....

Tintarella Blouse (TACK SOLVEIG!) och Native Skirt i Dark Red.

Så fina detaljer!

Under brunchen var jag iklädd min fina x-stitch med vitt linne från Twilfit och Spoiler skirt i Choco från Odd Molly.

Känner mig alltid lågom fin och ledig i denna outfit. Nu ska vi bara slappa och umgås med mina barn och med maken. Imorgon börjar en ny vecka.....tillbaks i ekorrhjulet....
Hoppas ni alla får en skön och härlig söndag!!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Tintarella Blouse heter blusen! Tarantella är en spindel. :D Har en likadan i ljuslavendel.

  SvaraRadera
 2. Vad snygg du är i Spoiler skirt i Choco! Tack för en fantastisk blogg, jag följer den varje dag! Uppskattar även dina lite djupare tänkvärda inlägg emellanåt. Gillar hur du blandar olika plagg allt från enklare till mera exklusiva mårken./Kram från en stor beundrare

  SvaraRadera
 3. Håller med......Spoiler skirt i Choco sitter underbart på dig

  SvaraRadera
 4. Anonym: TACK för trevlig kommentar! Uppskattar att få feedback från er som läser bloggen. DEn är ytterst begränsad och visar egentligen endast en liten liten mikrodel av mitt liv och mina funderingar, dvs endast min passion för mode. Tack för din kommentar om att du även gillar mina djupare inlägg, dessa dyker inte upp alltför ofta, jag vet och det är medvetet. De dyker oftast upp när något triggar igång dessa och då jag har starka åsikter om saker och ting kan jag aldrig hålla tillbaks en respons på något jag tycker är fel eller konstigt. Mitt privatliv däremot försöker jag hålla utanför. Tack än en gång och ha en underbar söndag!!

  SvaraRadera
 5. Vackra outfits! Önskar dig en trevlig söndagskväll! Kram

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig, Darin skulle ha vunnit! Fin Blogg :-)

  SvaraRadera
 7. Vackra fina outfits! Älskar också Malene Birger, Hunky dory och självfallet Odd Molly. Har nu gjort en garderobsrensning med just dessa märken för att göra plats för lite nya godbitar som flyttat hem:-)
  Kram mantis

  SvaraRadera
 8. Oj vilken härlig massa outfits!! Älskade dem alla, men som du vet har jag en soft spot för din X-stisch. Men duuu den vita kortärmade blusen och den röda kjolen är ju KLOCKREN!! Kram vackra du!

  SvaraRadera
 9. Härlig mix av outfit bilder!!! :) Native skirt i dark red är ju alldeles underbart snygg. Jag har alldeles för lite rött i min garderob.

  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER