fredag 26 mars 2010

DE SISTA SOMMARPLAGGEN SOM PROVADES IGÅR....

Jag hade ingen ork att lägga upp samtliga bilder igår så här kommer några sista bilder på några få plagg som inte kom med igår. Annie Oakley Blouse och Skip-a-beat dress.....den sista är helt underbar.....I am in love.....tyvärr är inte bilderna de bästa....jag försvarar mig med att jag var stressad över att hinna hem till mina små tjejer.

Skip-a-beat dress är verkligen ljuvlig...lite som wild child fast utan fin underklänning...priset ligger därefter på facila: 1.900 kronor....inte billigt men väldigt mycket vackra detaljer för pengarna.

Som ni vet är jag inte beundrare av lampskärmsfransar men här är de faktiskt helt OK. Den här klänning är RYMLIG i storleken, lite som Smock dress, man kan lätt gå ner 2 storlekar i denna. Ni ska strax få se hur mycket extra plats det finns i en st 1 som är den jag provar här. Tyvärr hade de inga i st 0 i butiken så det fick bli till att prova en st 1.
Otroligt vackra broderier. Ni får ursäkta färgsättningen. Iphone är bra på mycket men inte på att återge färger....färgen är mkt mer djupröd, inte orangeröd som på bilden.

Under har jag min underklänning från TiMo.

Själv tror jag faktiskt jag gillar den Indigo-färgade bäst....så fin!

Suddigt....jag beklagar....

Här kan ni se hur mycket rymd det är i denna.....RYMLIG.....inga problem att gå ner två storlekar.....

Förlåt....glömde visa upp Annie Oakley Blouse i Pink, st 2 är normal och figurnära i passformen. DYR, har för mig att den nästan kostar som klänningen, en bit över 2.000 kronor. Men här måste jag erkänna att jag tycker lampskärmsfransarna är too much för mig....annars ljuvligt mönster.

Vacker spets!

Ne, tyvärr detta är helt fel på en så vacker blus för övrigt.....känns som att man slängt på det på slutet....onödigt.....och synd.

Ha det bra idag...har fått hem en massa vackra plagg på sista tiden men det får bli efter OM-helgen....ska bli sååååå kul med OM-träff!!! HERE I COME GIRLS!!

1 kommentar:

  1. Sweetie - now you're in! Vet inte vad som hänt men det var absolut inte avsiktligt!

    *PUSSEN*

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER