tisdag 23 mars 2010

INGET ÄR SÅ JOBBIGT SOM ATT GÅ I VÄNTANS TIDER!!!

Idag väntar jag in ett till två paket.....ett från Tessa & Mimmi Clogs och ett från Amy. Vackert innehåll i båda, men hinner inte visa eller ens hämta ut dessa. Ska på jobbmiddag efter jobbet och hem troligtvis ganska sent. Inga Odd Mollysar idag utan enbart den svarta kalssiska dräkten.....Very Professional. Men att jag längtar efter att få prova Chill Norways Frill Blouse som snart kommer hem till mig från Tessa & Mimmi Clogs  är en UNDERSTATEMENT.

Är det någon som köpt denna? Motsvarade den era förväntningar? Stämmer det att den tagit slut på de flesta ställen i just Vitt? Är sååååå nyfiken av naturen så jag kan knappt hålla mig tills jag får prova den. Lovar visa upp den bums på bloggen när jag fått hem den.
HA EN BRA DAG!!! (Trots snöblandat pissregn som förstörde 1 timmes arbete med platttången imrose....är sååå sur just nu....)
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Ytterst få saker är så förbannat irriterande som att stå och platta med allsköns produkter och tekniker bara för att komma utanför dörren och inse att det regnar....

  SvaraRadera
 2. ska bli jättekul att se den på dig! HOPPAS du blir nöjd! Jag hade bilder på frill dress i vitt på bloggen igår och den är ju också helt underbar! Kramar

  SvaraRadera
 3. Ska bli roligt att se den på. Förstår att du längtar massor. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men jag trodde och har för mig att du skrev du tyckte blusen var för dyr?! Vad fick dig att ändra dig? :)

  Kram, Sara

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER