torsdag 18 mars 2010

TACK ALLA NI RARA!! INSPIRATIONEN ÄR TILLBAKA!!!

Först vill jag tacka för alla fina kommentarer som ni lämnat under de få dagarna jag varit borta....har värmt ända in i själen ska ni veta! Idag när jag provade lite vår/sommarplagg här hemma efter jobbet blev jag så lycklig av dessa fina kombinationer att det kändes nästan som om våren var här....nästan.
Här en underbar klänning från Noa Noa och skärp från samma ställe. Klänningen finns fortfarande i vissa butiker och kostar ca 1.200 kronor....skärp Vintage Noa Noa. Linnet under som ser ut att tillhöra klänningen är från Mango, pris c 250 kronor.

Jag tänkte bjuda på lite olika kombossar av samma klänning för att visa hur mycket man kan ändra en klänning bara med hjälp av accessoarerna.Vacker och avskalad från accessoarer.

Här tillsammans med ett annat Noa Noa sammetsbälte i form av en vacker rosett. Genast ändra hela klänningen karaktär! Jag älskar att mixa vita plagg med svarta detaljer.

Silke och sammet!

Den här fina bilden och den under har min fina princessa på 6 år tagit med min iphone!!! Visst är det imponerande!! (Japp, en blivande proffsfotograf ;-) Under har jag en Vintage underkjol/kjol från Noa Noa.


Måste erkänna att jag saknat Er alldeles för mycket! Kommer att underhålla bloggen på lagom nivå så att jag hinner och orkar med det som jag och familjen behöver! Hoppas ni fortsätter att vara med mig och kommentera när ni känner för det!
STOR KRAM!!

15 kommentarer:

 1. vad kul att se dig igen! Visst längtar man till sommaren när man ser den outfiten! Supersöt på alla sätt! Kramar o blogga nu bara när du känner för det själv!

  SvaraRadera
 2. Kul att se dig! Lagom är bäst, blogga ska var kul, inte tvång!
  Jag handlade väldigt mycket på Noa Noa förr när butiken låg på min väg till och från jobbet. Men sedan den flyttade till andra ändan av stan, där jag i princip aldrig går förbi, har jag nästan glömt bort att den finns. Tills jag ser dina vackra Noa-plagg!
  Kul att se förändring med små medel, tack för inspiration. Kram!

  SvaraRadera
 3. ej vackra du. VAd glad jag blir av att se dig igen. Som Josanne säger skall bloggandet vara roligt.. Inte ett tvång och man behöver faktiskt inte göra 2-3 inlägg om dagen.. Inte ens ett varje dag om du känner att det stressar dig mer än vad du får tillbaka! Uuunderbart vacker klänning och ljuvliga kombinationer! När jag ser dina vackra skapelser önskar jag ibland att jag var mer en sådan människa..(alltså då menar jag en liten skapelse som ser bra ut och trivs i sådana klänningar :D) Men bara att inse att jag är mer casuall, så får helt enkelt njuta av att se dem på dig :D Men Vackert! det är det! Kram sötis. Vi ses snart! Wiiieee

  SvaraRadera
 4. Kul att du är tillbaka! Jag har saknat dig :)
  Meningen med bloggen (åtminstone för mig) är att den ska ge energi inte ta. Då får man pausa tills man är på rätt spår igen!
  Trevlig fredag!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Vackra outfits, som vanligt. Härligt att du är tillbaka. Ta det bara lugnt. Vi som läser och inspireras förstår att det tar en massa tid och ibland kraft. Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack ... du är tillbaka! Det är så härligt att få lite inspiration av dig. Jag går in varje morgon jag går in och läser din blogg.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Läser din blogg varje dag, men brukar inte kommentera, men detta var verkligen en jättesnygg klänning, och du är skitsnygg (som vanligt)
  Många hälsningar :)

  SvaraRadera
 8. Vad härligt att du är tillbaka om än på "lagom nivå". Självklart ska du blogga så mycket som du själv känner är tillräckligt. Vi är bara glada att du skriver och fortsätter inspirera! Denna klänning från Noa Noa är ju helt ljuvlig på dig och jag känner redan ett ha-begär efter en sådan bakelse. Så kul att du visar så många varierande outfits med samma klänning. Tänk så mycket accessoarer kan göra. Det svarta skärpet var jättefint och du strålar:-) Din son verkar dessutom ha talang för proffsfotografering!! Kram mantis

  SvaraRadera
 9. Gud så vackert!!! Härligt att du är tillbaka, sunt att tänka att det ska bli på lagom nivå, livet i övrigt utanför bloggen kommer först! så inspirerande bilder :) kram

  SvaraRadera
 10. Gud vilken dröm! Fantastiskt söt klänning! Gillar verkligen det översta skärpet.

  kram

  SvaraRadera
 11. Är ytterligare en av de som alltid läser din blogg men nästan aldrig kommenterar. Känner dock nu att jag måste berätta för dig att du är en av mina största inspirationskällor till snygga kombos. Min egen stil har verkligen ryckt upp sig sedan du startade din blogg. Superkul att du är tillbaka, men jag förstår vilken tid och energi det krävs av dig. Bloggade mycket förra året när jag var föräldraledig, men nu är det mycket sporadiskt.

  SvaraRadera
 12. YIIIIHAA! She´s back! Välkommen och jag hann sakna dig=)

  SvaraRadera
 13. Sagolikt vacker!!! Du ser verkligen strålande ut!

  Roligt du är tillbaka igen, kram.

  SvaraRadera
 14. Jag är så glad att se dig igen! Jag älskar din blog och läser den varje dag. Du har så förtjusande och personlig stil!

  SvaraRadera
 15. Helt mållös.....sagolikt vackert! Jag skall gå och shoppa lite NoaNoa själv idag. Jag är så glad att du är tillbaka igen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER