söndag 7 mars 2010

PAKET NR 3 FRÅN AMY......FIN FIN

Japp, så har vi kommit till plagg nr 3 (av 4) som kom från AMY. Denna underbaring har jag längtat sååå efter. Köpt i färgen POWDER då Amy inte hade färgen Almost Black....vet ej om jag gillar färgen även om jag ÄLSKAR modellen. Här kommer i varje fall lite bilder på min nya Lotta Lotta Long jacket.
Lotta Lotta Long jacket i Powder, st 2 tillsammans med Noa Noa sjal och brosch (från 2007).


Denna är ganska normal/rymlig i storleken, har min normala storlek 2 (annars brukar jag ha st 3 i jackorna).
Vet inte om jag gillar färgen....

Vad säger ni?

Kan någon tänka sig att vilja BYTA/SWAPPA sin Almost Black Lotta Lotta Long jacket i st 2 mot min i samma storlek men i färgen Powder? Min är endast provad och jag önskar samma skick i sådant fall.
NÅGON DÄRUTE SOM VILL SWAPPA????

Ha en fortsatt fin söndag! Nu ska jag laga pannkakor till hela familjen.

P.S. Var det ingen som gillade min Bronte Blouse i gårdagens inlägg? Ska den säljas??

KRAM!!!

15 kommentarer:

 1. Jag tycker att färgerna inte stämmer överens med produktbilderna på många plagg. Jag köpte jeanskjolen och klänningen l/s Magolia den röda, de färgerna ser helt annorlunda ut på OM:s hemsida. Klänningen ser klarröd ut på bilden men är vinröd IRL. Kjolen är också mycket mer sliten IRL och ej så blå som på bilden.
  Din jacka är mer laxrosa tycker jag än beige, såg den på Åhlens i sthlm igår och blev förvånad över nyansen. Jag hade förväntat mig mer en beige" burberry nyans".

  SvaraRadera
 2. Kappan är superfin men håller med dig om färgen......den är lite konstig tyckte jag också när jag provade,inte riktigt så beige som jag skulle vilja önska.Hoppas att du hittar någon att swappa med för almost black är riktigt fin på denna kappa.
  Bronte blusen är jättefin på dig, själv fegade jag ur och tog den i chalk med blå broderier. Jag såg ut som en liten spädgris i pink. Kanske blir bättre när jag får lite färg :-)
  Köpte blusen från JOY igår efter tips från dig.Hade sneglat lite på den innan och när jag fick se den på dig så var det ingen tvekan.
  Blir avundsjuk på dig som får paket efter paket från Amy. Mitt är nu skickat igen men har ännu inte dykt upp.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. jag tyckte att den färgen var jättefin till dig som har mörkt hår! Den svarta är ju inte svart utan grå och känns lite sliten i färgen... Du gillar inte den i militärgrönt?

  Bronten tyckte jag var supersöt på dig (glömde kommentera bara). Klart den ska stanna!

  kramar

  SvaraRadera
 4. Vilka fina plagg du köpt av vårens kollektion. :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tycker def. att du ska behålla din Bronte - du är supersnygg i den! Sen kan jag hålla med om Lotta Lotta-färgen, men du passar väldigt bra i kappan. Hoppas du hittar en i Almost Black! KRAM

  SvaraRadera
 6. Klart du var fin i bronten, du passar ju i allt!=)

  Jackan älskar jag *avis*, gillar powder färgen, men personligen hade jag valt en almost black, 1.man ser mindre ut i svart. 2. Mer lättmatchar. 3. Tåligare färg. Känns det inte helt 100 så byt! Du låter ju tveksam...!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej, Bronten var ju jättefin..blev riktigt sugen på sådan till min nya Lovely knit i powder, o det hade jag inte tänkt innan jag såg dig i den!! Mycket söt!

  Håller på powder, svart är ingen vårfärg enligt mig iallafall..
  Kram

  SvaraRadera
 8. Håller med om att den är poweder inte ser ut som på produktbilden. Den är lätt laxrosa i färgen i stället för klassiskt beige. Dock passar du i färgen

  SvaraRadera
 9. Hmm faktum är att jag tyckte den ljusare var fin på dig. Med dina färger kan du bära upp denna skönhet, till skillnad mot oss blekfisar :D Kram

  SvaraRadera
 10. Bronte blusen är jättefin, men jag tycker den är lite för formlös, så jag tycker inte om den. Har provat den själv, testade att gå ned till en etta men det såg fortfarande formlöst ut.

  Powder är en färg jag inte gillar, just för att den inte är beige utan lite rosaaktig. Tycker också att chalk ibland är lite för smutsvit för mig. Lustigt eg. eftersom chalk = krita, och kritvitt brukar det ju heta...
  Benvitt är fint, men då ska det vara benvitt också och inte smutsvitt.

  Sedär, idag är jag lite kritisk! Nu längtar jag bara efter mina bokade chill Norway-plagg....kom fort, kom fort...
  /Fia

  SvaraRadera
 11. Färgen är det inget fel på, men däremot de stora påsydda fickorna på brösten! Jättekonstig design av Odd Molly enligt min mening./Juristen

  SvaraRadera
 12. Hej!
  I torsdags var jag på min lokala OM-butik och provade samma Lotta Lotta som du nu visar. Jag gillar färgen faktiskt. Almost Black och Powder tycker jag är väldigt olika och ej utbytbara mot varandra...matchas ju med olika färger. Jag tycker att Almost Black har en tendens att se urtvättad ut, men det är ju väldigt modernt så det är helt enkelt en smaksak. Du är ju snygg i det mesta! Jag gillade Lotta Lotta i Powder jättemycket och hade gärna köpt en om plånboken tillåtit just nu. Har tyvärr ingen Almost Black att swappa.
  Ångående Bronte: har en rosa som jag avgudar redan, tyckte den såg oformlig ut på produktbilderna, men när den kom på var den underbar. I min lokala OM-butik hade de matchat den med Chrysalis minigown i Powder och Lovely Knit i Powder. Snyggt, men ev. lite "too much" för min del. :-)

  SvaraRadera
 13. Jag tycker den i Powder är jättefin och att den svarta är mycket mer urtvättad så jag röstar definitivt på att du ska behålla den du har. Kram

  SvaraRadera
 14. Tycker också att den i powder har en knepig färg... lite mer åt det rosa hållet. Jag hade nog röstat för den i Almost black. Vad gäller din Bronte Blouse så ser den jättefin ut på dig. Däremot tycker jag nog att passformen är lite sisådär och kanske inte så "feminin" som en del andra blusar som t ex Arouet Blouse som verkligen var klockrent på dig.

  P.s. Tack än en gång för Taradiddle klänningen. Den hänger så fint och bara väntar på att luftas:-)

  SvaraRadera
 15. JAg tycker färgen på LottaLotta är superfin och jag skulle aldrig byta till en svart! men det är ju jag det och du ska känna dig bekväm i den.
  Bronten är överraskning för mig och jag tycker den är skitfin! jag har ju också precis den där och därför säger jag så klart: STANNA! Den är en fin OM-Holicblus!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER