tisdag 9 mars 2010

VÅRENS KOLLEKTION! NO NEED FOR WORDS....Ni anar vart jag är på väg.....eller hur? Kanske behövs ett förtydligande (med tanke på Linplinas kommentar. JAG HAR INTE KÖPT ALLA DESSA PLAGG.....ÄN....hehe. Nej, en del har köpts in med en hel del andra är ÖNSKEPLAGG som jag definitivt kan tänka mig att spana in vid eventuell REA.

Japp, bara att inse att det funnits ALLDELES för många plagg som jag faktiskt velat ha denna vår! Alla dessa har jag gått och förälskat mig i och köpt en hel del av. Tur att det inte finns mer än tre klänningar jag vill ha ur sommarkollektionen! Min plånbok glädjs med mig!!


Som jag förstår är det inte säkert att alla dessa underbara klänningar faktiskt går att få tag på.....TRIST!

Ha en fortsatt fin dag!!

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag tycker du är modig så vågar göra en lista av det du handlat. Jag blundar... Känner som du, tur att sommaren inte erbjuder såååå många godbitar för då skulle jag skickas raka vägen till "Lyxfällan".

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER