onsdag 3 mars 2010

NO FRILL BLOUSE FROM CHILLNORWAY FOR ME!!

Jag som trott att man äntligen hittat ett litet söt norskt märke med lite humanare priser än Odd Molly och med fina detaljer. Ack så fel jag hade. Ringe till Melrose & Co som säljer dessa och frågade innan jag ställde mig i kö för denna söta blus, Frill Blouse från Chill Norway, vad denna söta skapelse kunde kosta? Fick svaret: 2.000 kronor!!!!
Den är söt det är inte de,t men att köpa en blus för 2.000 kronor som man aldrig sett på eller provat, som är tillverkad i bomull kan jag inte riktigt smälta. Det är ju DYRARE än de flesta Odd Molly blusar som figurerat på sista tiden, t o m dyrare än min älskade Arouet Blouse. NE, det får vara så....inget ChillNorway för mig.
Blev plötsligt en massa pengar sparat ;D
Hur tänker ni kring prissättningen på detta fina nya märke?

Däremot har jag hittat några riktigt fina Budgetfynd som jag ska visa upp i bloggen ikväll och kanske har det t o m kommit ett paket till mig idag från SARA (ni vet Evalenas hovleverantör).....vad kan det vara tro???
Vi ses senare idag!
KRAM!

7 kommentarer:

 1. jag håller helt med priset på både frill blouse och dress är tokhögt! (klänningen ska kosta ca 2400kr). Det är absolut inget budgetalternativ till OM! Däremot är mycket minst lika fint som OM och då tycker jag att de absolut är värda lika mycket som ett OM plagg! Kramar

  SvaraRadera
 2. Ingen aning eftersom jag inte känt o klämt på några av deras plagg..men en blus för 2000 går jag ändå inte och köper=) En klänning från OM javisst, men något för mig okänt märke, tyvärr....vad synd att det var lika dyrt/dyrare än OM då!

  SvaraRadera
 3. Kan väl hålla med om att en blus för 2000 kr är något i det saftigaste laget. Och om man inte har känt och klämt på den i förväg så är det verkligen en chansning (även om möjligheten att lämna tillbaks finns). Men visst var blusen ljuvlig på bilden och bra ändå att OM får lite konkurrens med tanke på all prishöjning och försämrad kvalitet etc. som råder. Själv är jag otroligt förtjust i Hunky Dorys kläder. Prisnivån är dock i linje med Odd Molly så inget budgetalternativ här inte. /mantis

  SvaraRadera
 4. Nej, det var ju saftigt... Spännande med paket! Jag har ett som väntar på mig också. Alltid lika kul! Ska bli intressant att se vad som gömmer sig i ditt paket från SARA!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är saftiga priser på ChillNorway också. Jag har ju en Velour Love Dress och den var inte billig, men o andra sidan var den inte dyrare än t ex Fonda Dress så jag tyckte att den var värd sitt pris. Men då hade jag ju också klämt o känt på den innan jag slog till.

  Ska bli roligt att se dina budgetfynd!
  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 6. Nja, jag tycker faktiskt inte priset är konstigt. ChillNorway kan lätt liknas OM och OMs priser när det gäller klänningar är ju värre... Frill Dress kommer kosta ca 2500 ...jag vet många OM klänningar som är en bra bit över. Tror Frill Blouse hamnar på som du säger 1995:- det är ju ungefär vad en stitch kostar :)

  Jag SKA HA denna blusen...I am in löööve!

  JAg ser inte ChillNorway som ett budget märke gentemot OM utan snarare som ett kul alternativ i garderoben för samma peng! :D

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Svindyr -javisst, men den är så fin och värd minst lika mycket som en OM, varför skulle den inte vara det? Det är lite gränsfall, ja, men den här känns det som om inte "alla" kommer att ha...Så, ja, denna ska flytta hem till mig. Har bokat den.
  /Fia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER