fredag 12 mars 2010

DAGENS ODD MOLLYSAR! JITTERTUNIK OCH X-STITCH

Idag bjuder på två Odd Mollysar. Jitter är en gammal kär vän! X-stitch i färgen Blossom fån våren 2009 är en relativ ny förälskelse. Blev förälskad när jag såg den hos fina A-K! Färgen blir inte korrekt återgiven på bilderna, tyvärr den är Hallonröd och ljuvlig! I am in LOVE!
SÅ FIN! Köpte denna för ett tag sedan för ett bra pris!Den är längre än andra års x-stitch modeller, så den kan användas mer som klänning tycker jag. Underbar gedigen kvalite. St 2 har jag på mig och den passar perfekt.

Jitter Tunic i Blue, size 2. Underbar....denna kommer ALDRIG att lämna mig!


Sedan har jag ännu en liten Zara-tips: Såg denna ljuvliga tunika/klänningen där häromdagen i gråblå....så fin och så prisvärd.

Pris 399 Kronor, dock får man gå upp i storlek, denna jag provar är en storlek L!!! Och den sitter perfekt....men hade kunnat vara lite rymligare.


Ljuvliga detaljer!

Visst kan man göra fynd på Zara....bara man får på sig deras pyttepyttesmå storlekar....
Ha en riktigt skön fredag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jag säger som dig, Jitter Tunic i blått lämnar mig aldrig! Älskar verkligen denna godbit.

  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Verkligen fint! Grattis till dina fina köp-kram

  SvaraRadera
 3. Ohh X-stitchen är ju bara för uuuunderbar! Hade gärna sett en sådan i min garderob! :D

  SvaraRadera
 4. Så fina allihopa på dig! X-stitchen har jag kikat efter ett tag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har aldrig trivts i 4continent X-stitch till min stora sorg, tycker den är märklig i modellen, särskilt över bysten, men den passa dig perfekt. Blir sugen på den igen, men har lärt mig att den inte passar mig. Köpte en underbar ur vårens kollektion i ljusbrunt men fick returnera den. En blus som jag valt istället som påminner i tyg och struktur är Hit And run dress i chalk med rosa broderier. Underbar, fyndade på Tradera. Nästa vecka ska jag till ZARA! kram

  SvaraRadera
 6. Själv är jag x-stitch fans och ...nä avslöjar inte hur många jag har...;-)....men just den i blossom har jag och den är som sagt helt underbar!! jag blir glad när jag har den på mig...!
  /Fia

  SvaraRadera
 7. Jitter Tunic i Blue Måste vara ett av de Snyggaste plagg som tillverkats av ODD MOLLY! Keeper!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER