måndag 1 mars 2010

VÅRENS UNDERBARA ODD MOLLY KOFTOR - LOVELY KNIT

Tänkte visa upp mina två underbara lovely knit koftor som kommer att bli helt perfekta till våren (om den nu kommer någon gång, det toksnöar i Stockholm). Älskar dessa två färger, den ena kommer att bli perfekt till mina röda plagg och den andra till mina ljusa/vita klänningar.
Lovely Knit i Bomull, Rouge, st 1
Jag har gått ner en storlek i dessa och de sitter så mycket bättre på då.

Spoiler i Midnight Blue från 2008.

Älskar att jag kan variera denna så otroligt mycket. Ett riktigt basplagg.

Den andra Lovely Knitten tog jag i färgen Grey med beigegult band, samma storlek, dvs 1. Otroligt användbart till sommarens ljusa plagg.
Dessa beställde jag från underbara Anna på COUNTRY DREAMS och jag fick underbar service och blixtsanbb leverans. Kan även tipsa om att de har 20% rabatt på all Odd Mollys hudvård just nu. Jag kan varmt rekommendera Odd Mollys duschcreme och deras bodylotion.

Just nu känns våren långt borta och man undrar hur länge till man ska orka gå omkring och halka i detta väder....vill emigrera till varmare bredgrader för tillfället.
Hoppas ni har en bra dag!
KRAM!

7 kommentarer:

 1. Som gjutet på dig!
  Önskar också den grå, har ju redan den röda...det är de färgerna som jag ville ha allra mest, hmmm ! Dyyyyr vår=)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. vad roligt, precis de två har hamnat i min vårgarderob! däremot har jag förbjudit mig att använda dem innan temperaturen gått över 10 grader. känns väldigt långt dit måste jag säga :D

  SvaraRadera
 3. Javisst känns våren evinnerligt långt borta just nu och jag är också så otroligt trött på det här vädret. Jag har även jag bunkrat upp med 2 koftor nu till våren och de är värda det. En i Grey och en i Powder blev det för mig. De är underbara. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har också min röda på mig idag. Underbar färg.
  Provade den grå men tappade färgen fullständigt. Men efter att ha sett dig live så kan jag tänka mig att den grå är toppfin på dig.

  SvaraRadera
 5. Det sitter så snyggt på dig! ja vi är många som har köpt dessa underbara koftor och särskilt den i Rouge tror jag ;-) jag kände mig så fin i min som jag hade idag på första dagen på mitt nya jobb :-)
  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tur jag inte gjort någon dagens:) hade min LK i rouge, hahahaha! men bomullskoftorna är underbart sköna. Om jag känner mig rik på rea:n och någon mot förmodan finns kvar blir det nog en till.

  kram

  SvaraRadera
 7. Du ser kanonfin ut med båda dessa Lovely knits. Är lite sugen på en grå. Har ju redan köpt mig en i dark pink och den är gudomlig:-) Det blir en dyr vår helt klart.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER