tisdag 30 mars 2010

DAGENS OUTFIT - INTE ODD MOLLY, UTAN CHILL CHILL BABY

Japp, nu ska jag bojkota Odd Molly, ett tag i varje fall. Är sjukt trött på alla dessa reklamationer och på den bristande kvaliten. Solbrillor som kostar 2.000 kronor utan att det är mer än färgade platsglas i dessa....helt överprissatta...fina men här går gränsen för vad Odd Molly kan prångla på mig.
En vacker CillNorway, väl dold under min varma kofta idag.

Nu, kan man skymta den lite bättre.

Underbart vackra detaljer och efter att ha granskat såååå många bristfälliga Odd Mollysar måste jag även erkänna att kvaliten på ChillNorway är OUSTANDING i jämförelse. Under skymtar ett spetslinne från Kapahl, som Pinglan tidigare tipsat om.

Känner mig som en prinsessa i deras vackra frill blouse. Är så nöjd nu för att jag valde att behålla den.
Det blir till att returnera den vackra men ack så brsitfälliga Saloon Dress! Tack för era kommentarer!
KRAM!!!

10 kommentarer:

 1. Vad fin du är idag!
  Nog för vi är mer än lovligt förtjusta och tokiga i OM, men vi inte så dumma att vi köper vad som helst! Jag tycker att vi bojkottar dem nu och koncentrerar oss på andra märken eller på tidigare kollektioner då de visste vad kvalitet var!
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fantastiskt fin frill blousen är! Kanonsnyggt!

  SvaraRadera
 3. ja du vet vad jag tycker!!! Ingen gör den blusen mer rättvisa än du! KRAM

  SvaraRadera
 4. Håller med både dig och A-K. Känner mig ibland korkad när jag lägger så mycket pengar på plagg som inte verkar ha bättre kvalitet än h&m just nu... Guuuud så fin du är i din vackra blus!

  SvaraRadera
 5. Du är jättefin, det var så roligt att ses och tack för fint arrangemang! Jag måste erkänna att jag också är supertrött på Odd Mollys dumma kvalitet och känner som du. Usch alltså. Kram

  SvaraRadera
 6. Den blusen kler du supergodt!
  Ingrid

  SvaraRadera
 7. Men vad fin den var på dig. Superkombo! :)

  Ha det fint idag!
  /Erika

  SvaraRadera
 8. Jag trodde det bara var jag som råkade ha otur eller så, men jag har nog fått lämna in varenda OM plagg jag har på byte av dragkedja..Jättedåligt verkligen, de är ju rätt dyra ändå..Hoppas de skärper sig, för de är ju så fina!!
  Tack för bra blogg förresten!

  SvaraRadera
 9. Nämen gud vilken söt blus. Älskar när det är detaljerat mm.
  Vart kommer den ifrån ??
  Mvh Ida.

  SvaraRadera
 10. Vilket underbart spetslinne.
  Så grymt fint.
  Kan tänka mig att du känner dig som en prinsessa i den så fin som den är.
  Jag skulle själv verkligen villa ha ett likadant.
  Fall pladask för den.
  Vet du vart man kan få tag på en?
  Vore super snällt om du visste någon.
  Jätte tacksam för svar.
  Mvh Rosa

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER