onsdag 31 mars 2010

IDAG HOPPAS JAG ETT DRÖMPLAGG ANLÄNDER!!!

Fastän jag inte har något hunger, just nu, efter fler Odd Molly-plagg ( känner mig snarare ganska mätt för tillfället) så finns det ett underbart plagg som jag sitter och inväntar....har velat ha denna sedan jag provade den första gången. Slog äntligen till när FOLK hade sin 20% rabatterbjudande (söndag till måndag).
Hoppas, Hoppas den kommer idag så det kan bli "SURPRISE" senare här på bloggen.
Ha en fortsatt fin dag!!
Pssst: kan avslöja att fina SANNI BUS har en sådan........
KRAAAAM!!

1 kommentar:

  1. Hihi Hmm nu får du mig att börja fundera... Lotta Lotta i almost black gissar jag faktiskt :D Ohhh vad roligt med en överaskning gumman! Kram sötnos

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER