lördag 6 mars 2010

PAKET NR 2 FRÅN AMY, PARFYM & VACKRA TING

Kära läsare, visst är det så att vi alla älskar vackra ting och därav vår kärlek till bland annat märken som Odd Molly? Jag älskar vackra ting! Jag älskar att vara kvinna ur en aspekt åtminstone och det är alla vackra saker jag kan uppskatta, bära och använda. Jag älskar parfym. Parfym är för mig det mest kvinnliga som finns. Jag kommer ihåg att t o m när mamma hade ont om pengar så var det två saker hon inte avstod ifrån: det ena var snittblommor och det andra hennes favoritparfym. Hon brukade säga: "utan parfym är jag ju inte klädd". Så är det för mig också, jag kan nuförtiden faktiskt gå ut utan att vara sminkad (det kunde jag inte innan jag skaffade barn, kände mig naken, eller som hollywoodfrun Maria Montazami säger "exposed" utan min mask) men aldrig att jag skulle gå utan att ha min favoritparfym på mig.
Essence by Narciso Rodriguez är underbar som doft men flaskan, bara den är värd sitt pris. Jag samlar på vackra flaskor och askar, älskar allt som är Art Deco. I bakgrunden ses det lilla hjärtan av myrtel som jag tillverkade och som vår äldsta dotter hade på sitt dop (satte fast den men en liten säkerhetsnål på dopdräkten framtill).

Japp, Bronte Blouse hittade hem till mig. Jag älskar de vackra broderierna och denna blus känns för en gångs skull prisvärd med tanke på alla fina detaljer. Med vita 3/4 byxor från Branting och en vitt sommarkofta kommer den att vara perfekt i sommar.

Denna är en st 2 och den är aningen rymlig men å andra sidan hade den varit alldeles för tight i armarna om jag tagit st 1. Detta är en sommarblus som gärna får vara luftig.

Ärmarna är ett konstverk för sig!

Sen hittade jag detta vackra armband på Massimo Dutti när jag var där sist och köpte min fina jobbdräkt. 149 kronor är ett FYND!

Så här får jag använda denna i väntan på sommaren!

Amy har fått in en massa annat fint, förutom Odd Molly. Ett nytt märke som hon tagit in heter AVOCA (från Irland) och där är en klänning där som jag är supersugen på....bra pris också.....så mycket vackra saker, så lite tid, så lite pengar....
Så söt kofta till Odd Molly!
Ni hittar dessa hos FITTS & COMPANY och det enklaste är att först maila Amy och beställa det ni vill ha via mail. Ni hittar hennes mail på hennes webb shop.

Japp vackra ting är något som ständigt skapar ha-begär. Tror i och för sig att det ligger i den kvinnliga genetiken att vilja samla (sen stenåldern när kvinnorna samlade frukt, bär, stenar till pilar, etc..).

Ha en underbar lördag i detta soliga väder! Nu får våren gärna komma!!!
STOR KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Gillar verkligen ideén med hjärtat. Både Isak och Miriam hade blomsterkransar som jag har torkat och sparat. Förhoppningsvis håller de sig tills de blir äldre.. Blusen är underbat söt. Som du säger med ett par vita byxor och en kofta...!! Mums. Kram vackra du

  SvaraRadera
 2. Pärlhalsbandet är så vackert (precis som de andra sakerna i ditt inlägg), är det Yvone Christa?

  SvaraRadera
 3. Tack Underbara tjejer!
  Silverdeer: Inte Yvonne Christa.....Odd Molly-holic design (egendesignat Halsband). Tack för komplimangen dock!!

  SvaraRadera
 4. Ett försenat inlägg från en som läser ikapp en del bloggar. Jag har också köpt Bronte shirt fast i indigo. Den ser inte mycket ut för världen på galgen, men desto finare på. Sedan beställde jag en Arouet från Deepfling igår. har man väl råkat årova den IRL så kan man inte sluta tänka på den, och dollar-kursen är ju helt OK just nu. Underbarare blus får man leta efter. Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER