onsdag 24 mars 2010

NU HAR JAG FÅTT EN FÖRKLARING FRÅN CHILL NORWAYS DESIGNER!!

Kära vänner här kommer bilderna samt en förklaring från fina Line, designer på CHILL NORWAY!

Först den fina produktbilden som vi alla blev förälskade i....gräddbakelse när det är som bäst!!

IRL, blusen med mindre vidd men fortfarande i det vackra tygget som är specilatillverkat för Chill Norway därav den höga prislappen på just denna blus.

Ingen spetskant vid bysten.

Inga dubbla lagger spets nertill.

Line har mailat mig och förklarat att Blusen som vi fått se på bloggarna var endast ett provplagg som visades upp för inköparna för bedömning. Efter önskemål från dessa har sedan blusen justerats och anpassats något efter dessa. Provbilden var aldrig menad att komma ut och bli "offentlig" och därav missförståndet. Måste erkänna att det känns mycket bättre nu när jag vet varför även om jag fortfarande är förälskad i den ursprungliga modellen....gillar gräddbakelser...hihihi
OBS!! VISSTE NI ATT CHILL NORWAY ÄR ETT LITET LITET FÖRETAG MED BARA 4 ANSTÄLLDA! JAG ÄR OTROLIGT IMPONERAD ÖVER DETTA!

TACK CHILL NORWAY FÖR SNABB RESPONS OCH TREVLIGT BEMÖTANDE!!

4 kommentarer:

 1. kul att du fick snabbt svar, jag har senaste veckorna haft tusen frågor och mailat fram och tillbaka med dom, dom svarar tom mitt i natten ibland -helt otroligt!

  Om jag ska va helt ärlig tycker jag att din är finare! Jag vet att du älskar spets och volanger men jag som är lite mer sparsmakad fick plötsligt ett ordentligt ha-begär!! Supersöt tycker jag!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja men den var ju såå fin! Håller med, tycker den var mycket mycket finare på dig än på produktbilden. Kram

  SvaraRadera
 3. Men gumman, duuuuuuu är en gräddbakelse och behöver ingen mer spets!! Blusen är fantastisk på dig och kan ärligt erkänna att det är det enda plagg från chill norway som skapat ett ha begär hos mig. Kommer skylla allllt på dig vid ev framtida köp ;) Kram gos

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅÅÅÅÅ, LJUVLIG!!!!
  Du är så fin i den!!! Jag är tokigt sugen på en Frill Dress, hmm, måste fundera lite till! Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER