fredag 26 mars 2010

FÖRBEREDELSER INFÖR OM-TRÄFF OCH KVÄLLENS ODD MOLLY

Så har det blivit dags för vårens OM-träff i Stockholm....ÅH, vad jag längtar efter att få träffa alla, att äntligen bara kunna vara jag bland mina Odd Molly-systrar, utan avhuget huvud och kunna prata om allt mellan himmel och jord och därinräknat givetsvis även Odd Molly. Tänka att detta märke kan förena så skilda individer från hela landet, t o m en vacker fé från Finland, på detta sätt. Att kunna finna gemenskap och vänskap genom ett klädmärke.....helt otroligt! Jag har kommit fram till vad jag ska ha på mig på dagen och kvällens outfit var given sedan tidigare.....jag ska ta många bilder av helgens begivenhet och lovar visa upp dessa så snart jag bara kan. Kommer dock vara lite frånvarande imorgon liksom en hel del andra OM-bloggar ;D
Här är i varje fall kvällens vackra Arouet Blouse i Almost Black, st 1. Den är figurnära men sitter perfekt på mig. Älskar allt med denna vackra blus. Den är svart, inte grå eller urtvättad, utan riktigt svart....supervacker....LOVE!

Vacker kvinnlig passform och ja, väldigt Flamenco....men så är jag också sydländsk så det passar bra ;D

Denna kommer att stanna i min garderob länge!
Ha en underbar allihopa! Ska bli otroligt kul med denna efterlängtade helg!!
Vi hörs och ses senare i helgen!
KRAM!!!

6 kommentarer:

 1. Folk kommer att bli helt bländade av alla vackra OM tjejer där borta i Stora staden!
  Vill önska en jätte trevlig helg!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilket fint inlägg, min vackra vän! Sitter här i hotellrummet med tårar i ögonen, snart är saknaden över! Kram <3

  SvaraRadera
 3. Ja, den är både flamenco och du!
  Underbart!

  Tror du vi törs säga hej i morgon då?? ;-) (med tanke på sist).

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tror inte ett dugg på det du skrev om ditt utseende som svar på en av mina kommentarer tidigare! Så det så!
  Ha en helt underbar dag, ser fram emot bilder från träffen sen. Kram!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni har en underbar Odd Molly helg!
  I ett regnigt Stockholm har ni med all säkerhet lyst upp Stockholms gator idag :-)
  Kram Halvan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER