torsdag 25 mars 2010

ODD MOLLYS SOMMARKOLLEKTION! SÅÅÅÅ FIN!

Jag ska försöka att lägga upp så många bilder som möjligt och det kan hända att jag inte hinner skriva upp samtliga namn på de provade plaggen....har inte alla i huvudet....tyvärr. Jag tror ni är mest sugna på att se hur dessa är i storlek och hur de sitter....hoppas jag. SO HERE WE GO: Jag är en liten st 2 i OM och jag har provat lite olika storlekar denna gång som jag redovisar under respektive plagg.
Underbara Up-to-me-issm Strap dress i Chalk i st 1. Denna är liten till normal i storleken, provade en st 1 eftersom det är den jag beställt från Utlandet redan och den sitter aningen tajt i bysten men annars underbart snyggt. Så jag kan nog leva med denna i storlek 1 men jag rekommenderar er att ta er normala storlek om den finns. Jag ligger just nu mellan st 1 och 2 i OM:s plagg. PRIS: 3.500 kronor. Sjukt mycket pengar men klänningen är VERKLIGEN en DRÖM! I LOVE!!!

Provningen är gjord på Odd Molly Butiken i Stockholm och de hade SAMTLIGA färger av denna underbara klänning (blå, lila, powder och chalk).

Vacker broderie! Lagom diskret....de andra färgerna var mer skrikiga.
Underbara Saloon Dress i Blue, st 2. Pris ca 1.500 kr. Prisvärd med tanke på alla vackra detaljer....ljuvlig. Liten i storleken, här provar jag min normala st 2 och den sitter perfekt i bysten. Ett måste i sommar.

Vackra broderier!


Sen har vi Saloon Strap Dress i Blue, Storlek 2. Samma sak här, liten till normal i storlek. Kan inte ha en storlek 1 i denna. Pris: 1.500 kronor. Jättefin men jag trivs inte riktigt utan ärm...upptäckte jag vid provning...i jusr denna modell.

Fina detaljer!

En annan favorit, Saloon Top, Red, st 2. Normal till liten i storlek. Hade inte kunnat gå ner till st 1 och denna sitter perfekt över bysten. Pris: ca 1.000 kr.
Denna måste jag ha!!! LJUVLIG!! Kan tyvärr inte ta bilder på ryggen som är HELT LJUVLIG!


Snyggt till tajta jeans!!!

Så till Annie Oakley Dress, Powder, storlek 2. Pris ca 3.000 kronor. Alldeles för mycket pengar för denna tunna skira klänning som känns otroligt ömtålig. Vacker och RYMLIG i modellen men inget för mig.


Provade även den vackra INDIGO....absolut snyggast.


Otroligt vacker spets!!! Men, ne, inte för 3.000 kronor. Då gillar jag Up-to-me-issm strap dress bättre.

Åh så slutligen till klänningen många väntat på: WigWam Dress, lite powder, st 2. Normal i storlek. Färgen är ljusrosa...inget som direkt tilltalade mig. Fanns i en massa färger men hann bara prova två av dessa. Pris: ca 2.000 kronor (aningen dyr tycker jag personligen).

Inget för den med stor byst...man blev genast bara byst....

Denna är min favorit färg! Såååå fin men dock lite för rymlig för min smak....annars jättefin! Lite tältvarning....

Vackra detaljer om än lite paljetter!

Ha nu en fortsatt trevlig kväll....är helt slut nu!
KRAM!!!

15 kommentarer:

 1. Tack för en underbar provning!
  Jag kommer förmodligen aldrig att sluta förvåna mig över hur supersnygg du är i ALLT! Hade du varit OM-modell så hade allt varit slutsålt redan. Allvarligt: du är grymt vacker tjejen! Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att se lite irl från sommar släppet! Du var superfin i allt!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer med tidigare talare. Du bär verkligen upp kläderna.

  SvaraRadera
 4. TACK SNÄLLA RARA JOSANNE, ÄPPELTRÄDET OCH JEANETTE: Ni är för rara, tur att jag slipper visa upp mitt hemska tryne fyllt av finnar, ärr, snea ögon och krokiga tänder då....hahaha. Ni är för söta! Jag suger in alla fina orden! Älskar att prova kläder och nu kan jag dessutom vara någon till hjälp med lite tips om storlekar och passform....sann glädje bara...ingen uppoffring alls.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt att se lite provbilder! Ja som sagt du passar så bra i alla olika outfits :-)
  Man får nog ta sig en sväng till Odd Molly butiken i helgen.........

  SvaraRadera
 6. Provade du Saloon Dress i fler färger? Vilken är finast i verkligheten?

  SvaraRadera
 7. sötnos! Tack för att du sprungit runt o provat!! Roligt att få se Wigwam på! skall asbolut ha en sådan, blir nog redan på lördag om den finns :D Kram snutt

  SvaraRadera
 8. ÅH!! Annie i indigo! du är klockrent snygg i den och jag bara älskar den. Den får kosta 2 mille om så vore, den är värd vartenda öre(snudd på ;-) )

  Här säger jag: hellre EN Annie Oakley för 3 papp än TVÅ Saloon eller nåt.

  Men det är jag det. Som föll som en fura för frk Annie!
  ;-)

  KRAM på dig och tusen tack för dina rara ord på min blogg igår!!!!det värmde. Och ja: Mirka har virkat!! visst är det amazing? :-)

  SvaraRadera
 9. Tack för titten!;) SÅÅÅ kul att få se det på!
  Mycket fint, svårt att välja;)
  kram Adela

  SvaraRadera
 10. Oj, vad sugen jag blev på en Saloon Dress, måste prova den i Stockholm. Tack för vi fick kika på dig när du provade!

  Kraaam!

  SvaraRadera
 11. Du är så fantastiskt snygg o passar ju i ALLT!! Du har ju en kropp som heter duga..

  Ska bli kul komma o träffa er, pirrigt här. Ska försöka få ihop någon packning under dagen. Kram

  SvaraRadera
 12. Kommer up to me ism dress med underklänning eller är den fodrad? Tacksam för svar! /Petra

  SvaraRadera
 13. Åh vad roligt att se och få läsa dina kommentarer!! Alltid bra att hör åsikter om storlekar etc. Känns som jag gjort rätt val med storlekar. Saloon top har jag inte uppmärksammat innan som nu på dina bilder, jättesöt och en bra sommarblus man kan slänga på sig och känna sig fin i. Hmmm får nog överväga denna!!
  Snart se vi!!:-)
  Kram Ina

  SvaraRadera
 14. Hej,

  Jag har fått frågor om Up-to-me-issm dress är fodrad eller om den har en underklänning....svaret är NEJ, inget av dem. Man får själv ha en egen underklänning för den är helt genombruten i spetsen, dvs mycket avslöjande. När det gäller Saloon dress, så gillar jag både den röda och böåa klänning...har aldrig gillar powder....så det är min högst personliga åsikt. Man kan inte säga vilken som är finast, smaken är som baken...
  KRAM tjejer, vi ses snart...

  SvaraRadera
 15. Vad är det för fint vitt som sticker ut under wigwam dress??? :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER