måndag 8 mars 2010

IDAG VISAR JAG UPP MITT FINASTE KÖP FRÅN AMY!!! TO DIE FOR!!

Senare ikväll lovar jag att visa upp det vackraste plagget från vårens kollektion (i mitt tycke). Ett plagg som när jag provade det första gången bara kände direkt att var det "bara" ett plagg jag skulle unna mig ur vårens kollektion så var det DETTA PLAGG! Tror en del av er förstå/vet direkt vilket plagg jag menar.....
Ni får senare ikväll om ni orkar och vill!
Ha en bra måndag även om just måndag morgon alltid känns tungt!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. I think I know... ska definitivt hålla koll ikväll! Kram

  SvaraRadera
 2. Kan det vara Tee Dress klänningen i chalk måntro?

  Är så nyfiken nu vad det kan vara.... :D

  Kramar
  Mollyflickan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER