lördag 13 mars 2010

DAGENS ODD MOLLY OCH JEANS....

Jag är ingen velour och mjukiskläder tjej, har svårt för jeans jackor och jeanskjolar så ni kan gissa er hur förvånad jag blev över att jag faktiskt var sugen på Odd Mollys Blues Skirt.....måste ha varit omlottmodellen som tilltalar mig....och volangerna såklart.
Här tillsamman med Lovely Knit i Grey.Jag har den svarta Dolce Skirt under för att känna mig mera kläd.

Det är en väldigt kvinnlig model och jag har lovat mig själv att jag ska testa att använda denna i vår och sommar och se omjag trivs....annars får den säljas vidare.
Jag köpte först st 1 i denna men tyckten inte riktigt att det var helt bekvämt i midjan så jag byte till min vanliga st 2 och jag är glad att jag gjorde det.

Ett plagg jag verkligen samlat på under många år är just Jeans, har jagat det perfekta paret under många år och ska väl helt ärligt säga att jag ännu inte lyckats hitta IT-jeansen. Favoriterna i garderoben är dock 7 for All Mankind jeansen. DE är otroligt mjuka och följesamma så dessa åker oftast på.
Andra jeansmärken som jag gillar (förutom 7 for all mankind) är: Paige, Rock & Republic, Ralph Lauren, J&Company, James Cured by Seun och Levis.
Jag passade på att räkna ihop mina jeans imorse och kom fram till att jag har ca 35 par jeans.....ruggit....använder knappt ens hälften av dessa. Vissa passar mig inte längre, andra gillar jag inte modellen på längre men jag kan inte för allt i världen skilja mig från dessa. Odd Mollysar kan jag sälja men mina jeans kan jag inte skilja mig ifrån....mycket märkligt.

Villket är erat favoritmärke när det gäller jeans? Vilken model föredrar ni? Bootcut, skinny, boyfriend.....?
Ha en fortsatt fin lördag. Jag lovar återkomma med en fin Odd Molly outfit innan vi ska på fest ikväll. Tills dess ha en underbart solig lördag!
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Den grå koftan är ju bara såååå fin. Jag slog ju till på en röd i vår och känner att jag inte kan köpa en till nu. Men rackarns vad jag ska lura i vassen när rean kommer.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är! Ser ut som en perfekt lördagsutstyrsel. Vad bra att du skrev om stl på din kjol. Jag väntar ju hem en i stl 2 och blev lite skrajsen när min nya Grandmas Coat i stl 2 kändes som en 4:a. Du och jag ser ut att vara ungefär lika i storlek så min Blues Skirt ska förhoppningsvis se lika fin ut på mig. Hoppas jag! :-)

  Ha nu en underbar lördag och stor KRAM från mig.

  SvaraRadera
 3. Superfin! Tyvärr är jag för stor för jeans tydligen.. Tycker själv inte att jag är stor eller tjock, men jeans går inte att hitta i min strlk. Hittade ett par Lee jeans för något år sedan och dem använde jag tills de bokstavligt talat trasades i sönder.. Men har lovat mig själv att köpa en hel uppsjö med jeans om och när vi åker till USA :D Där är de ju lite mer vana vid "as" än här ;)

  SvaraRadera
 4. Håller med dig Sanni Bus: Jag är ju inte stor, i alla fall inte enligt min egen uppfattning, men jag har svårt att hitta jeans som sitter bra....därav denna uppsjö av modeller och märken. Jag har st 31 i de flesta designerjeans, dvs den NÄSTSTÖRSTA STORLEKEN som finns i dessa jeans!!!!!! Men bland mina jeans i garderoben (som jag kommer i, har jag allt från st 29-32). Jag tillhör därmed de STORA i jeanssammanhang....HELT SJUKT egentligen!
  KRAM Vännen och ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 5. Åh en till jeansälskare! 7 for all mankind är också mina favoriter, föredrar modellen Roxanne, men har många andra också. Har också jättemånga jeans, men använder dem numera bara på helger då jag inte kan ha jeans på jobbet (kanske någon fredag). Vilken är din favoritmodell? mvh Lotten

  SvaraRadera
 6. Jeans är verkligen inte lätt att hitta bra modell på! Har köpt många genom åren, favotiterna är nog ändå faktiskt ett par Odd Molly jeans jag köpte -08.(tror jag)
  Håller med Sannibus, många gånger har jag funderat hur är jag skapt egentligen..
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej där!
  Den grå LK är helt klart en av mina favvosar, den är underbar :)
  Å jädrans så många jeans du har, själv har jag svårt att hitta några jeans som sitter bra. De får inte vara för låga å inte för 'stora', så halvhöga tajta med lite bootcut är nog favoriten.
  Jag har även lagt upp en liten bytesannons hos mig, ni som vill är välkomna förbi å kika, kanske finns det någon läsare som har just 'min' önskan.

  Ha en bra helg
  /Carina

  SvaraRadera
 8. Sist jag räknade hade jag oxå 35 par jeans. Det är ett helt otroligt plagg, både till vardags o till fest. Har både märkes- o andra jeans. Huvudsaken är att de sitter perfekt. Mina senaste är ett par H&M Boyfriend-jeans med slitning framtill. Rock ´n Republic gillar jag + Lee.

  SvaraRadera
 9. Kjolen var verkligen jättefin på dig! Jag kan till min stora sorg inte ha Lovely Knit, är alldeles för boobig för det=(

  Ser fram emot bilder på kvällens outfit, hoppas ni får en kul fest!

  SvaraRadera
 10. Jag har oxå en massa jeans. Men jag gillar inte lägre de som är tighta, låga och trånga över magen. Vet inte varför....Jag har dessutom väldigt spetsiga höftben som gör att alla jeans är trånga. Stl 25 är min exakta stl men nu har jag gått upp till 26 för att få dem lite lösare. Boyfriend är härlig modell och har ett par från HM som är härliga. Jeansleggings är oxå en favvis.

  SvaraRadera
 11. Min favorit jeans är min två par Nudies jag köpte i somras på rean. Riktiga IT-jeans för en tjej som har smal midja, bredare rumpa och inte supersmala lår. Mjuka, stretchiga men ser ändå rejäla ut i tyget. Testa (fast du behöver ju förvisso inte fler par!)må gott!

  SvaraRadera
 12. 7 for all Mankind har varit mina absoluta favoriter i många år. Men under en resa i USA för ett tag sedan fann jag ett nytt märke HUDSON, som jag kan rekommendera. De har petat ner alla Seven-jeans från tronen. Underbar passform, mycket sköna (bättre än Seven) och väldigt snygga på. Dock samma prisklass. www.hudsonjeans.com
  Tack för en härlig blogg!
  Må så gott!

  http://kullagard.blogspot.com/

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER