tisdag 30 mars 2010

VAD SKA JAG GÖRA???

Som ni säkert ALLA läst vid det här laget, så har det blivit ett fabrikationsfel på samtliga Saloon Dress klänningar. Jag provade ju denna i min senaste Odd Molly kollektionsprovning.


Tråkig produktbild....
Blev helt förälskad i denna och slog till och köpte den från fina Anna på COUNTRY DREAMS. Nu har jag inte fått den än, utan den kommer förmodligen idag. Ved säger ni, ska den returneras eller ska jag våga behålla? Jag vet, i-lands problem.....

6 kommentarer:

 1. Jag fick också min klänning idag och hade hoppas att just den jag fick skulle vara ok. Men tyvärr inte, sömmarna i både ryggen och under en ärm var glesa och häll på att spricka. Funderade på om man kunde laga men känns svårt. Tog beslutet att sända tillbaka trots att det är lite sorgligt för klänningen är så fin och härlig.//Carolina

  SvaraRadera
 2. Min kom i dag, den är i beige och jättefin utan defekter. Jag behåller den självklart men skulle gärna vilja se en bild på de fal som andra hittat. Undrar ju om jag själv är blind...

  Skulle behålla den om jag vore du, om den är felfri vill säga. Så gör jag i alla fall :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. "fel" ska det ju stå...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Skicka tillbaka! Och vägra att köpa kläder som är trasiga redan när man får dem. Inte ens H&M skulle sälja sådan dålig kvalitet. Är den inte trasig redan när den kommer så kommer den vara det efter första tvätten.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Min ska tilllbaka till C D trasig i ryggen och vid dragkedjan önskar verkligen att den kom tillbaka utan dessa fel det var mitt absoluta favorit plagg vår och sommar Den är helt underbar i modellen

  SvaraRadera
 6. Skicka tillbaka!!! Jag fick min igår, blev helt kär och prisade den ända tills imorse då jag läste kommentarer om dåliga sömmar i ett av mina inlägg. Tittade närmare på min underbara klänning och då var det ett ca 1 dm stort hål under ena ärmen i sömmen. Tänkte att det kan jag kanske laga, älskar ju modellen, men efter att synat sömmarna där tyget är "repat" så kommer klänningen difinitivt falla sönder totalt så småningom. Den kommer inte klara att tvättas!!!
  Såå synd!

  Önskar dig en fin PÅSK (trots Odd Mollybesvikelsen;)!

  Kram P

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER