fredag 5 mars 2010

SMOCK DRESS NU UTE PÅ TRADERA!

Japp, så var det dags att rensa i garderoben nu när nya Mollysar snart ska gör entre. Jag har ju två stycken Smock dresses, en i Choc i St 0 och denna i Chalk/blue i st 1. Dessa är ju så stora att jag kunnat haft båda utan problem. Den i Choco tänker jag inte skilja mig ifrån med den i Chalk använder jag aldrig så därför är det dags att den får flytta till ett nytt hem där den får uppskattning.
Så här fin är den på Brooklynn (hos Fitts & Company därifrån bilden lånats).
St 1 som säljes tror jag passar bäst på en normal st 38/40, dvs en normal st 2 i Odd Molly.
Jag har medvetet satt ett lågt utgångspris för att se vad ni tycker den är värd.

Ett annat konstverk som ska ut på Tradera ikväll om ingen av kära läsare är intresserad är denna UNDERBARA OCH SAGOLIKA kavaj i råsiden från Noa Noa. Köpt 2007 och kostade en smärre förmögenhet då, tror den gick på ca 3.500 kronor. Allt är i silke/bomull och med fantastiska broderier.

Den är tyvärr alldeles för stor för mig numera. Detta är en storlek L och den passar bäst på en normal st 38/40 (jag fyller liksom inte upp den i bysten längre). Perfekt i vår/sommar som en vacker festkavaj eller varför inte vara vardagsfin i denna.

Ryggen

Ni ser vilket broderie! Verkligen "to die for"
Har haft den länge bara för att jag inte kunnat skilja mig från den men nu är det dags att den får ett hem där den får komma till användning.

Jag vill ha 1.650 kronor för denna + frakt (villket är som sagt under halvany priset). kavajen är endast provad, aldrig använd! Köpte den när jag var nyförlöst från mitt första barn och tänkte att jag skulle kunna komma i den senare....sedan blev den liggande och blev för stor ;(

Lämna en kommentar med angivande av mailadress om ni är intresserade av denna.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Hej
    Det kan vara så att jag har precis samma kavaj hemma i mindre storlek, i så fall skulle du kanske vilja byta istället? Är som sagt inte helt säker men kollar när jag kommer hem ikväll. Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER