söndag 31 oktober 2010

ÄLSKADE SJALAR......

Som ni kanske vet ÄLSKAR jag sjalar av all de slag. Har mer sjalar än vad som är vettigt men jag anväder dem å andra sidan varje dag. Har tre stycken silkessjalar från Tea Tex, dvs Karin Walléns underbara handgjorda sjalar. Har man väl köpt en så är man fast. Dessa finns hos TINTIN STYLE tillsammans med en massa andra vackra sjalar som inte är lika dyra. Sjalar är ett enkelt och ofta prisvärt sätt att förnya sin vinterkappa/jacka. Här är några av mina favoriter. Nu har jag precis köpt Odd Mollys vackra Tie Knit Scarf så nu är jag lugn och fin på sjalfronten ett tag.
Denna vackra Karin Wallén sjal hade varit supersnygg till jeans. Pris ca 2000 kronor.

Denna vackra sjal är tillverkad av SMOOPH, ett av mina favoritmärken och är tillverkad i bomull och silke. Ett bra alternativ till Karin Wallén, kostar ca 600 kronor.

Tintin Style har fått in Missonis vackra sjalar som är konstverk. Pris ca 1600 kronor.

Samma fast i en annan färgsättning.
Har sett en massa inlägg om Odd Mollys flanellklänningar men eftersom jag inte är någon flanelltjej så känner jag mig inte alls lockad av dessa. Idag blir det "Bus eller Godis" med prinsessorna. Den ena en stor häxa och den andra en liten tillfångatagen prinsessa ;-D
Jag återkommer med dagens Outfit.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag älskar också sjalar verkligen! Så användbart och kan förändra och förnya en hel outfit. Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER