måndag 25 oktober 2010

VACKRA ART SILK TUNIC I VINTAGE CHALK

Här kommer som snabbast några provbilder på vackraste Art Silk Tunic i Vintage Chalk, st 2. Den är helt enkelt LJUVLIG och mycket användbar. Kan dressas upp eller dressas ner, beroende på humör och tillfälle. Kommer att prova lite olika kombossar senare när jag får lite mer tid och bättre ljus. Kan varmt rekommendera att man beställer dessa från Fina Malin på DeepFling som har dessa med pärlbroderiet till ett betydligt rimligare pris än här hemma (här hemma kostar dessa 2.600 kronor). Hon har tagit in dessa i de flesta färgställningarna och har en hel del storlekar kvar.
Denna färgställning känns absolut som den mest användbara och neutrala av alla. Älskar de silvriga broderierna. Känns elegant och ändå vardagsvänlig. Tillsammans med ett par enkla svarta byxor kan man ha denna på kontoret och med en vacker underklänning och strumpbyxor passar den på kvällen!

Denna är normal till rymlig i storleken.


Jag måste dock erkänna att jag irriterar mig på EN SAK, den är grymt statisk och liksom klistrar sig fast mot kroppen. Ni som köpt denna hur blir ni av med detta??? En annan fråga är hur man ska våga hantera denna, är det kemtvätt som gäller pga alla pärlorna (precis som Up-To-Me-Ism dress)?? Hatar kemtvätt.....
Visar mitt andra plagg som fanns med i detta paket imorgon. Lite senare idag tänkte jag visa några ljuvligt vackra och prisvärda plagg som jag hittade på KappHal.
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Väldigt fin! Vilken storlek har du i den, 1?

  kramar

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen: Tror jag skrivit det, hehehe, st 2 är det i varje fall. Den är rymlig men jag vill gärna ha denna lite luftig då silke är relativt stumt.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Puss;)
  Klart di skrivit, det är jag som inte läser ordentligt!!!

  Jag håller med dig om silke men eftersom du skrev rymlig blev jag lite fundersam.

  Kramar du fina

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag har den tunikan utan pärlbroderierna, den är lika statisk. Min lösning är barnbarnens hårbalsam i sprayflaska på insidan av tunikan eller ta sköljmedel i händerna och stryka på insidan av tunikan.

  När det gäller up to me ism dress (min är i chalk) så tvättar jag den i maskinen på ylleprogrammet i tvättpåse och det har fungerat alldeles utmärkt./K

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg på dig med:) Har redan spanat på denna skönhet hos Josanne och Jeanette, och blir grymt sugen. Hoppas du hittar en lösning på det statiska.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Mimmi: TUSEN TACK FÖR BÅDA TIPS!!! Ska genast försöka med lite sköljmedel på händerna och liksom dra försiktigt längs insidan.
  Den är ju bara såååå fin.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Halloj! Jag ställde samma fråga på Josannes blogg och då svarade Solid att det blir bättre när man strykit den........så det ska jag prova :-)
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Hade samma problem med min .
  Strykning hjälpte inte så jag sköljde den i kallt vatten med mycket köljmedel i . Det gjorde susen .
  Hälsningar Anki

  SvaraRadera
 9. Alt antistat spray dvs vanlig stärkspray i guldflaska från mataffären!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER