lördag 23 oktober 2010

AVOCA GEORGIE KNIT

Tänkte visa upp min fina AVOCA kofta som är inköpt från Amy på Fitts & Company. Underbar kvalité och ljuvliga färger. Min är köpt i storlek 0 (motsvara en stor SMALL) och i färgen ROBIN (röd/rosa).
Glöm inte att ni kan beställa från Amy i helgen och få 15% rabatt på hela hennes sortiment (UTOM ODD MOLLY) + fraktfritt (MAILA HENNE och nämna att ni vet om erbjudandet).

Har haft en sjukt hektiskt lördag. Gick upp kl 8.00 och sedan dess har jag bara suttit ner för att inta lunch på 20 minuter. Idag har det gått i ett. Vi har flyttat tillbaka in i vårt sovrum och jag har åter fått ordning på mina kläder i min fina nya garderob. Skönt att allt är tillbaks på sin plats. Simskola och Prinsesskalas har vi också hunnit med. Nu säger min skadade rygg ifrån och jag får hoppas på lite vila efter nattning av barnen.
Hoppas ni haft en skön lördag!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER