tisdag 5 oktober 2010

KAN AVSLÖJA ATT JAG HAR TVÅ SÖTNOSAR PÅ VÄG TILL MIG SOM JAG VELAT HA SEN I SOMRAS....

Nu när man bildbombarderats av alla dessa fina bilder från Odd Molly-träffen i Göteborg så har man börjat dregla över vissa sötnosar som visats på några bloggar och som inhandlats på Freeport. Så nu har även jag slagit till på TVÅ av dessa.....hoppas de kommer snart så jag kan visa upp dem på bloggen.

Obs: Bild lånad från bloggen: Black White Lovely

Kan NÅGON gissa vad det är som är på väg ;-D
Hihihi, enkelt va?
Har fått löfte om att mina två är FINA men jag vet redan att de ska förstärkas det först jag gör.
Hoppas ni alla har en bra dag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hei

  Hvor har du vært så heldig å få bestille saloon dress nå?? Hadde vært veldig glad om du delte det med oss. Jeg har selv en i blå, og det er en av mine absolutt favoritter!! Skulle gjerne hatt den i en farge til! Den er så figursmigrende på.

  Ellers vil jeg si at det er en veldig inspirerende blogg du har. Har vært fast leser i et halvt år nå, men jeg er dessverre ikke god til å legge igjen spor etter meg.
  Du er super til å vise opp fantastiske komboser.
  Tusen takk ;-D

  Hilsen norsk fan

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym: Jag har köpt mina via Freeport (Odd Molly butiken där. Priset är bra ca 60% rabatt men frakten inom Sverige går på 150 kronor och det är troligtvis ännu högre till Norge och det är inte säkert att de skickar utanför Sverige men du kan ju alltid ringa och kolla upp. Tel ditt är: 0300-130 90.
  Lycka till!
  P.S. de Blåa var helt slut i st 2, jag fick den sista.
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Å jag har två långärmade: powder och blått + strapklänningn i powder och jag älskar dem. Hade sådan tur att jag fick tag i riktigt fina exemplar - behövde bara förstärka en av den i ärmsömmarna. Hoppas det går lika bra för dig :-).
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER