torsdag 14 oktober 2010

HÄR KOMMER DE SNYGGA "ACNE PISTOL" KOPIORNA FRÅN NILSONS

Måste visa upp de snygga kopiorna av ACNES übersnygga Pistol kängor, jaja, de är ju ingen kopia RAKT av men de är VÄLDIGT lika dessa. Dessa kostar dock "bara" 1.200 kronor och är verkligen PRISVÄRDA med tanke på att orginalet skulle ha kostat 3.000 kronor. Gjorda i mjukt nubuck skinn, snyggt matta i skinnet.

Kvalitén och passformen är det verkligen INGET fel på! De är supersköna att gå i och de har en lagom hög klack!

Vad säger ni Hiss eller Diss? Måste erkänna att jag själv är väldigt förtjust i dessa.....
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Solklar hiss!!!! får de från mig. KRAM!!!

  SvaraRadera
 2. jättefina!
  passar dig superbra!

  du, nu har jag beställt ett par BLANK NYC jeans (Creepin).
  de var slut i strl 29 som jag hade behövt så jag köpte dem i strl 30. de sitter helt OK men är lite för stora och jag är rädd att de kommer töja sig mer. men jag vill ju INTE göra mig av med dem. SNYFT!

  vet du om det finns ngt annat ställe i Sverige där de säljs?
  har dina töjt sig?
  ngt bra tips på hur man kan krympa dem lite?
  vore supertacksam för svar!

  kram Martina

  SvaraRadera
 3. Hej Martina: Jag vet faktiskt inte om man kan krympa dessa. Har faktiskt inte tvättat mina ÄN. Men jag tycker INTE de har töjt sig särskilt mycket. Tips är annars att tvätta dessa i 60 grader så drar de ihop sig lite och så slänga i dem i ca 20 minuter i torktumblaren men ta ut de sedan och häng upp så de får hängtorka. Så har jag gjort med andra jeans som varit aningen för stora. TYVÄRR, har jag faktiskt inte sett dessa någon annanstans....TYPISKT!
  Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. De ser dock inte ut som House of Philias Petras, dina verkar ha lägre klack!?

  G

  SvaraRadera
 5. OHHH de är toksnygga!! Är de bekväma att gå längre stunder i också tro? Klacken är precis lagom hög. Som en klassisk jodhpur med twist liksom.

  Normala i strl?

  skitsnygga!!kramar

  SvaraRadera
 6. Makalöst snygga så HISS! Ser sköna ut och användbara till mycket!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 7. Adela här igen;) Hej vackra tjej! Tror absolut S blir bra till dig i koftan! Den är jättefin och jag tror du kommer att ha mycket användning av den! Tack för fina kommentarer hos mig!

  KRAM!
  Adela

  SvaraRadera
 8. Jag har köpt ett annat par från Nilson som är mer eller mindre exakt som Pistols. Högre klack och dragkedjan på sidan. Älskar dom!

  /Greta

  SvaraRadera
 9. Jag har också köpt ett par skitsnygga på Scorette. 100% "Acne"
  Hög klack + dragkedja på sidan.
  1200 kr kostade de!

  Hälsar Marie

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER