måndag 11 oktober 2010

Trots Kaoset kan jag avslöja ett litet köp från CAMPADRES utförsäljning i helgen

Fick en inbjudan i maillådan om Campadres utförsäljning i helgen som var. Tänkte först bara strunta i det men maken och jag fick lite egentid ihop i lördags så vi bestämde oss för att ta en sväng förbi och se vad som fanns. Kan avslöja att det var VÄLDIGT lite kvar när jag kom vid 15.00 tiden. Men EN underbar Odd Molly lyckades hitta hem till mig.

Japp, en stycke BERRY DRESS i Powder i st 1 har hittat hit. Sitter som en smäck!
Färgen är ganska fin på också och för de pengarna jag betalade kan den få stanna kvar ett tag och provas i lugn och ro. Har som sagt fått två plagg till som jag ännu hunnit visa upp på bloggen och så är såååå fina. En "Wild Card" som jag inte sett på någon blogg och så den vackra Saloon Dress i Blått som jag bara ÄLSKAR men som fliselinet lossnar på och gör mig TOKIG!
Ha en fortsatt fin måndag!!
Kram!!

1 kommentar:

  1. Läste det här inlägget först och det nedan därefter... Vad skönt att ni fick till lite egentid. Var rädd om dig!

    P.S Snygg som attan är du i klänningen iaf:-)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER