måndag 4 oktober 2010

VACKRA GO NO STATEMENT DRESS FRÅN HUNKYDORY

Vill tipsa om denna vackra klänning som jag köpte i somras på REA i två olika färger: en rosa och en blå. Denna klänning användes flitigt under sommaren men jag tycker även att den kan användas under hösten, det handlar bara om vilka accessoarer man adderar. Själv brukar jag ha denna tillsammans med svarta leggings och stövlar nu under hösten. Är man extra frusen kan man slänga en svart kofta över. Här vill jag bara visa hur min vackra rosa klänning ser ut. Tyvärr kan jag inte bjuda på helkroppsbilder i min spegel så ni får föreställa er kombon med svarat leggings och stövlar till.
Vackraste detaljerna! Underbart välarbetad!Har klickat hem en till från Höstens kollektion från TINTIN STYLE som tagit in denna och jag hoppas innerligt att den har samma vackra skärning. Den är något billigare (ca 2.500 kronor) jämfört med sommarens variant som låg på ca 3.000 om jag inte missminner mig helt. TinTin Style har tagit in denna i tre färgställningar: Grå, Svart och Vit. Vilken tror ni jag klickade hem?
Kram!!

4 kommentarer:

 1. Jättevacker klänning som klär dig väldigt väl! :o)

  SvaraRadera
 2. Jag kikar in på din blogg varje dag och inspireras alltid av dina smakfulla klädval. Du är en stor inspirationskälla för mig!
  Men den här klänningen känns som ett bottennapp. Jättekonstig urringning långt ner på magen... Hm. Men, men, man kan inte tycka lika om allt!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta: Visst är det tur att smaken är som baken ;-D Jag älskar urringningen då den kan modereras med hjälp av underklänningar eller linnen. Midjan sitter ändå där den ska och broderierna är helt enkelt LJUVLIGA! Och urringningen går bara djupt ner men stannar faktiskt vid tuttarna, inte magen:-D
  Ha en fortsatt bra dag!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar :-) ja det var synd att du inte kunde vara med i Lördags! det var en superhärlig träff med massa kul shopping :-) Freeport hade en massa gamla och halvgamla godingar, vilket var jättekul!
  Vacker klänning du har på dig och den klär dig alldeles utmärkt!
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER