söndag 17 oktober 2010

BERRY DRESS....LOVE OR HATE

Ja, jag vet att många älskar denna klänning och den är både vacker och luftig. Dock har jag haft svårt med denna model även om den är ljuvligt luftig under sommaren. Jag tycker inte modellen är helt lyckad, känner GRAVID-varning direkt när jag har den på mig. Den som jag nu köpt är i st 1 och känns mycket bättre på än mina tidigare i st 2. Får fundera ett tag till om den ska stanna eller få gå.

Visst är den perfekt tillsamman med Glenda Lopez väskan (vilket namn....)
Ha en fortsatt trevlig söndag, här ska ätas kakor och bröd i 6 månader framöver med tanke på ALLT bröd vi köpte idag på skolevenemanget....känner redan hur jag sväller ;-D
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Den är toppenfin! Jag gillar känslan av lyx i dina bilder - effekten med spegeln är grym. Fin blogg du har förresten, har precis "halkat" in på den.

  SvaraRadera
 2. O jag tycker den ser superfin ut! Behåll tycker jag=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att denna klänningen är underbar, men jag är inte riktigt säker på att den är du...? Den känns inte riktigt som din stil (om man får säga så?? Sorry). Men klänningen är underbar och du ser fin ut i den.... men... Du är ju glad i kläder där du kan framhäva din midja och då blir ju denna lite fel... Eller??
  Jag har haft en Berry dress själv i samma färg som din, powder, men jag sålde den.... Varje gång jag ser den på någon annan så tycker jag den ser underbar ut men jag ångrar mig inte att jag har sålt min ändå...
  Tycker inte att du ser gravid ut i den dock... Du är fin!!
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Hei,
  jeg er ikke så glad i denne modellen, den er vanskelig å kle. Men jeg syns du bærer den veldig pent. Du ser ikke gravid eller stor ut.
  Hilsen Ingrid

  SvaraRadera
 5. Men är man inte stormförtjust i så DYRA plagg tycker jag inte man ska behålla. Verkar konstigt i mina ögon iaf!

  /Tindra

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tänkte be om hjälp! Jag skulle vilja ha en grandma coat i strl 0 i ljusrosa eller svart. Vet du var jag kan hitta en nu - du som verkar ha helkoll :-)
  Eller kan du hjälpa mig att efterlysa en?
  MVH Ullis

  SvaraRadera
 7. Hej Ullis,
  Tyvärr har jag ingen koll på var du kan hitta denna i just dessa färger och storlek. Kolla Skirtstory, ebay och Tradera (kolla gärna mina länkar till utländska butiker på bloggen nästan längst ner). Tyvärr har jag ingen efterlysningssida på bloggen, däremot vet jag att både Bina och Katinka har det.
  Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Tack vännen!
  Jag har eventuellt fått napp tack vare att en annan rar tjej läst denna kommentar och att jag av en slump fick kontakt med henne!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilken inspirerande blogg du har! Jag skulle vilja köpa en Berry Dress, men frågan är om den ska vara powder eller chalk? Är blond med blå ögon. Jag är 160 cm - ska jag köpa storlek 1 eller 2? Hur bred är storlek 1 under respektive rakt över bysten? Hur lång är den från axel till fåll? Hur långa är ärmarna? Är powder eller chalk så genomskinlig att man bör använda underklänning? Tacksam för råd!

  SvaraRadera
 10. Hej Anna: Jag har inte denna kvar så jag kan inte ge dig några mått men det finns en hel del andra Odd Molly bloggare som har denna bland annat: Josanne. Kolla med henne den är lång och jag är ju sälv 1,72 cm lång och den passade perfekt på mig men kan kanske bli aningen för lång till dig. Den är stor i storlek och jag gick ju själv ner i storlek på denna. Chalk är finast i mitt tycke och JA, de är genomskinnliga och kräver en underklänning (typ Ti Mo:s är perfekta under).
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 11. Hej! Sitter som bäst och googlar febrilit fram Berry dressen, ihopp om att hitta nån som är till salu, jjust i puder färgen, önskar såå att jag skulle hitta en sådan åt mig men det börjar minsann se dåligt ut!

  Hoppas du njuter av din!
  Ha det gott!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 12. Hej Hällkulla: sålde mig egen för ett bra tag sedan. Den är stor i storlek, hoppas du hittar en på Tradera eventuellt, de brukar dyka upp ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER