onsdag 27 oktober 2010

SMOOPH

Snart kommer denna vackra hem till mig från TINTIN STYLE: underbara västen från Smooph, Gilet kommer snart hem till mig, västtjej som jag ju är ;-D Är dessutom grymt sugen på den vackra halsduken från Smooph. Det är en tjej i Malmö som desiganr dessa vackra plagg och hon har en otrolig stilkänsla, dessutom arbetar hon bara med de bästa materialen, så hennes plagg skänker verkligen en riktig lyxkänsla när man bär dem.
De här vackra Armbanden från SysterP är jag grymt sugen på.

ca 600 kronor för denna med pärlor och

ca 1200 kronor för berlockarmbandet.
Ha en fortsatt bra dag! Idag ska jag jobba sent så vi får se om jag hinner hämta ut mitt andra paket från DeepFling.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den där västen har jag varit sugen på också. Den är verkligen jättefin!

    Ska bli kul att få sen den på dig här i bloggen sen :)

    Kram från V

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER