torsdag 28 oktober 2010

VINTAGE STORIES BY KAPPAHL

Sprang på dessa fina plagg och tänkte visa upp det jag hittade. En klänning var faktiskt riktigt fin men nu har jag shoppat färdigt för ett tag framöver.....eller. Samtliga plagg är provade i st 36 eller 36/38 som det står på plaggen. De är överlag ganska rymliga.
Visst är denna väldigt lik SAGA Shimmer dress från Odd Molly?


Denna är tillverkad av sammet och viscose, väldigt fin snörning i ryggen också.
Pris ca 599 kronorNästa plagg, en riktig festtopp i svart med vacker spets. Pris tror jag var 399 kronor.Denna klänning var väldigt söt och rymlig i modellen, fint fall dock inte min färg.
Pris tror jag var 499 kronor, men det kan hända att jag blandar ihop...
Sista klänningen var aningen mindre i modellen och st 36 satt precis. Pris har jag för mig var 599 kronor för denna. Vacker model men inte min färg den heller.De hade även en del söta barnplagg men inga jag direkt föll för.
Återkommer lite senare med dagens outfit.
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER