fredag 22 oktober 2010

VACKRA PRAIRIE UNDERGROUND JACKAN/KAPPAN

Idag tänkte jag bjuda på vackra bilder på mitt nya älsklingsplagg från Prairie Underground som jag beställt från finaste AMY på FITTS & COMPANY. Den är LJUVLIG i sin passform och design, dessutom är den tillverkad i 100% ekologisk bomull, vilket är bra för miljön och för den som arbetar inom produktionen.


Ja, tyvärr blev denna första bild lite suddig men det kommer desto fler fina bilder ;-D

Jag har tagit denna vackra i storlek SMALL, gillar att den sitter figurnära på. Är ju en liten st 38, normal st 40 över rumpa och höfter. Tycker denna sitter som en smäck på! Kostar ca 230 USD som ju inte är helt grattis men väl värt sitt pris tycker jag för det plagget man får. Kvaliten är rejäl och ganska tjock.

Vackra detaljer överallt.

Otroligt fin puffarm på denna.

Känner mig lite som Arwen (Alvprinsessan i Sagan om Ringen) när hon är på väg att lämna Alvriket.

Och, NEJ, jag är inte i närheten så vacker som Liv Tyler men huvan ger mig samma dramatiska och vackra inramning som hennes huva som dock var tillverkad i vacker sammet.....den kappan hade jag kunnat tänka mig, hehehe.
Otroligt välskäddat plagg som jag VARMT kan rekommendera, kan tänka mig att köpa den i fler färger.
Ha en fin fredag. Här snöar det rejält och det har varit KAOS i traffiken idag.
Vi ses senare om ni orkar!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Oj.... jag hoppade ut fort från deras webbshop ;-) massor med snygga plagg ju... såntdär långt, figurnära & stretchigt.... Jisses... Kappan var kanonsnygg !
  ♥Åsa

  SvaraRadera
 2. Åh, verkligen fantastiskt fin. Och jo, du är lik asnygg som Liv Tyler. Alltid så himla fin. Kappan sitter som en smäck. Gillar också puffärmen.

  SvaraRadera
 3. Hej! Kappan ser absolut härlig ut! Är den varm eller hur tjock är tyg?

  SvaraRadera
 4. Hej Kaisa: Den är menad för inomhusbruk men rejäl i bomullskvalitén. Kan säkert ha den som sommar och vårjacka men inte under höst/vinter. Underbar helt enkel. Pss: just nu har Amy 15% rabatt och fraktfritt om du är intresserad av denna ;-D (och NEJ, jag är INTE sponsrad av AMY).
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER