fredag 15 oktober 2010

25% RABATT HOS PROVRUMMET!!

Jo, jag vet att en hel del darlings i blogglandia redan uppmärksammat er på detta erbjudande men eftersom jag är HELT tokig i Provrummets fina plagg (har två stycken på ingång nu...) så måste även jag tipsa om detta ypperliga erbjudande. ALLA som går in via Facebook och "gillar" PROVRUMMET på Facebook får 25% rabatt på hela köpet i helgen!!!
Bland annat dessa fina plagg kan inhandlas med rabatten. Har själv beställt de fina Stella Jeansen och hoppas kunnat visa dessa på bloggen snart...

Dessa verkar URSNYGGA, hoppas bara passformen är rätt.....

Den här fina JOJO dress kan jag VARMT rekommendera! Nedan kan ni se bilder på mig i min vackra JOJO dress från i sommar i Powder.

Älskar verkligen denna klänning och kan VARMT rekommendera denna! Gå gärna ner en storlek om ni ligger mellan två storlekar.
Ha en fortsatt fin fredag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej sötnos, klänningen är bedårande. Helt perfekt på dig! Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Det var en riktigt trevlig överraskning som trillade ned som nyhetsbrev idag, så jag ska beställa volangkjolen och Briana Wrap ialla fall. Jag tror jag ska inviga min rosa Jojo dress imorgon då det bli skaldjursbuffe med min man på Birka Paradise. Det kändes gott att se ditt storlekstips, jag köpte M och varit lite nojjig att det var smått men jag köper visst lite för stort ibland vilket är onödigt. Ha en härlig helg och vila nu! Kram Milla ***

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Du har en bra blogg som jag läser med förtjusning!!

  Jag har letat på Provrummets hemsida men hittar inte den fina marinblåa omlottkoftan med vida volangärmar som du visar här ovan. Den vill jag gärna köpa. Kan du hjälpa mig med vad den heter?

  Ha en bra helg med de dina!

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym: Jo då, jag vet vad den heter: koftan heter DAWN men tyvärr har den inte kommit in ÄN...jag vet för jag längtar efter den själv!! Kommer troligtvis in nästa vecka.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER