onsdag 27 oktober 2010

PSST......HUNKY DORY UTFÖRSÄLJNING IDAG FRAM TILL KL 19.00

Vill bara tipsa er....var inne på MiaShoppings kalender och upptäckte att Hunkydory hade utförsäljning igår och IDAG på Norrtullsgatan 45.....gissa om jag begav mig dit på lunchen......hehehe. Det var OTROLIGT urplockat med jag hittade två godingar....kan ni se vilka plagg det är?
Detta är ju provplagg men de är LJUVLIGA trots att de inte är EXAKT som de som säljs ute i butik. Jag hade en otrolig tur med båda. Fanns bara ett exemplar av varje som jag råkade ramla över i MIN storlek. Måste ha varit mening att just jag skulle ha dessa.....hehehe.
Visare dessa senare.
KRAM och ha en fortsatt bra dag!!

2 kommentarer:

 1. ÅH! Den i blått vill jag se! JAg tror jag vet vad det är och den är grymt snygg!
  Grattis grattis säger jag bara. Vilken tur ni har som kan slinka in på såna där grejor, ni i storstan.....

  ;-)
  kram

  SvaraRadera
 2. Å yes, jag ser vad det är! Så snyggt!! Blir kul att se det på dig med vackra tjej!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER