onsdag 27 oktober 2010

HUNKYDORYFYND!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket, väntar besök om bara några minuter men jag måste visa lite bilder på mitt FYND från Hunkydory.
Beklagar de gryniga bilderna men det blir så när det är sent, mörkt och man bara har en iphone att fota med. Lovar bättre bilder senare! Men visst är den LJUVLIG! Har ju suktat efter denna på bloggen och här fikc jag ett provplagg i min storlek till en bråkdel av priset. Är såååå lycklig!!
Hoppas ni har en fin kväll! Lovar finfina bilder imorgon från mitt fina paket från Deepfling, dvs paket nr 2.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Men vad roligt att du hittade den! Kommer ihåg dit inlägg om den tidigare och är så glad för din skull! Sitter som en smäck också!!! Kram underbaring!

    SvaraRadera
  2. Den är verkligen jättesnygg! Grattis till dig!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER