onsdag 13 oktober 2010

VECKANS BUDGETTIPS - H&M

Eftersom mitt liv är fortsatt kaotisk och då mina Odd Molly vinterplagg är på ingång har jag passat på att titta lite i kedjornas utbud. Måste säga att H&M har en OUTSTANDING känsla för det som är aktuellt och trendigt! Hittade en ljuvlig, militärinspirerad kappa som är som hämtad från HunkyDory men till en ACK så mycket plånboksvänligare prislapp.

Ull är det i kappan med sedan är det mixat med konstläder (lite synd tycker jag). Priset på denna skönhet är endast 799 kronor!! Otroligt fin passform om än lite liten, här provar jag en i storlek 40 och då satt den precis som ni ser.Jag är otroligt imponerad över den fina passformen på denna vackra kappa!!

En annan söt jacka var denna i grått som kostar 499 kronor!! Ett annat FYND!


Inte lika snygg som den översta men väldigt fin och klassik i snittet.

Sen måste jag även tipsa om denna fina håraccessoar! Ett riktigt fint festdiadem! Kostar ca 70 kronor!!!

Me Like!!

Här har vi en vacker HunkyDory jackan i mockaliknande material, i samma stil. Denna finns på TINTIN STYLE dock till ett helt annat pris....bara 5.000 kronor.
Hoppas ni har en bra dag....veckans dagar bara rusar iväg!
Ha det bra så länge!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER