onsdag 6 oktober 2010

VACKRASTE KLÄNNINGEN FRÅN LOVE FOREVER!!!

Nu måste jag bara tipsa er som gillar detta fina och prisvärda svenska märke som heter LOVE FOREVER att deras vackra "Princess Dress" i sammet, ÄNTLIGEN kommit ut i butik!!! Den är helt enkelt LJUVLIG!! Vackraste bland sammetsklänningarna denna säsong och till det facila priset (i Odd Molly/Hunky Dory sammanhang.....skit vad man blivit förstörd) av ca 1.600 kronor. Dessutom har det kommit en massa andra fina sammetsplagg som jag tyvärr inte haft möjlighet att testa men som verkar jättefina dem också.


Visst är denna HELT fantastisk fin i denna färgsättning, den heter Creme? Jag har st M i denna, det enda negativa är att de verkar variera mellan färgerna avseende storlek. Den ljusa verkar vara mindre i storleken överlag. Jag har därför gått upp en storlek i denna. Man kan handtvätta dessa men då blir de inte lika släta efteråt och kemtvätt är därför det som rekommenderas....fast jag kommer nog att satsa på handtvättsprogrammet i maskin (i tvättpåse) och se vad som händer. Kemtvätt känns inte praktiskt eller miljövänligt idag.

Den Mörkblåa har jag tagit hem då jag inte kunde bestämma mig på plats för vilken som var finast av dessa två. Så vad tycker ni, vilken färg? Båda?

Denna har jag tagit i storlek S så det skiljer en hel storlek mellan dessa färger och här kan ni ta er vanliga storlek. Jag vill dock varna för att de är smala i armarna så det kan vara klokt att gå upp en storlek i denna likväl om man vill vara på den säkra sidan.


Otroligt fina och välarbetade detaljer. Saknar bara Odd Molly doften för att det ska kännas lika lyxigt...;-D
Här får ni lite exempel på andra fina sammetsplagg från Love forever:Om ni är nyfikna på att prova dessa fina plagg så kan ni hitta nästan hela Love Forevers fina sortiment hos NORDLJUS som även har Love Forevers fina sjalar och halskragar.
Ha en fortsatt bra dag! Kommer att vara lite mer frånvarande då jag kommer att vara iväg på konferens med jobbet i tre dagar men nog ska jag hinna blogga lite kanske på raster och kvällar.....hoppas jag.
KRAM!!


13 kommentarer:

 1. Jag tycker du skall ta den ljusa. Den var otroligt vacker. Blev lite sugen på den själv faktiskt när man fick se den på.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fin! Den ljusa är ju klart vackrast men den blå kan ju vara lite mer "sober" . Mörkblå är min klart tråkigaste färg man kan ha men i sammet blir det ju en helt annan lyster även i en blå färg gissar jag. Knapparna är ju underbara! Kram *Milla

  SvaraRadera
 3. Hej
  Underbara klänningar!! I vilken butik har du köpt dem.?? Skulle vilja prova innan jag köper.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Superfin! Jag tycker att den i creme passar bäst på dig. Passformen var bättre över axel och ärm och färgen känns verkligen klassisk och vacker.

  Jag blir lite sugen, men tror inte att jag vågar mig på en i creme. Eller kanske om jag har den som finklänning. Till vardags är det nog inte lämpligt. (Sneglar på barnet som kastar köttfärssås här intill...) Blåa klänningar känns det som att jag har flera redan. Får fundera lite om det är något jag tror att jag får användning för.

  SvaraRadera
 5. Hej Agneta: Jag har köpt mina direkt via Love Forever och jag provade ut storleken på deras Showroom innan beställning. Förstår att du vill prova men gå in på Love Forever och kolla på deras återförsäljarlista så ser du om det finns någon i din närhet;-D
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Är klänning stretchig & mjuk eller är den stel och oformbar?

  Mvh Janni

  SvaraRadera
 7. Fin, jag tycker dock att den blå var finast. Har också haft äran att testa LoveForevers plagg och måste säga att de är grymt prisvärda och deras sortiment är stort.

  Kram på dig.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Absolut den i creme, superfin på dig.
  M.v.h Cathrine

  SvaraRadera
 9. Om man bara ska köpa ett sammetsplagg..skulle du välja klänningen från Love forever eller kavajen från Dharmabum?
  Tacksam för din åsikt :) /Jennifer

  SvaraRadera
 10. Hej sötis, länge sen jag kommenterade. Urfina grejer du köpt. Passar dig perfekt. Kram

  SvaraRadera
 11. Hej Jennifer: Otroligt svårt att säga. Beror på vad du har mest användning av i din garderob. Jag älskar båda plaggen och har olika användningsområden för dessa men den jag kanske kan använda mest och även till vardags är för min del kavajen från Dharma Bum. Båda är jättevackra och prisvärda, så det handlar om vad du behöver mest och har mest användning för.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 12. Får jag tipsa om en tävling på min blogg! Där kan du vinna ett valfritt budskapssmycke, kika in!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER