söndag 17 oktober 2010

KÄRLEK ÄR.....

Att vakna på morgonen och känna ett par små barnhänder som klappar ens ansikte, två par barnögon som tittar på en och tycker man är den vackraste mamman i världen, trots att man är urvaken, oduschad, osminkad och slutkörd. Det är såna ögonblick som fyller en med oändlig kärlek och energi. Här har ni mina två små änglar....blev inspirerad till den här bilden efter tips från fina MALENAMI.
Mina änglar.....som jag älskar mer än livet självt...jag hoppas bara de också förstår hur älskade de är.
Ha en fortsatt fin söndag! Vi ska strax iväg på skolaktivitet med hela familjen....har bakat på morgonen och ska nu göra mig iordning!
Vi ses senare idag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Det är kärlek...
  Jag har varit utan mina älsklingar i 4 dagar nu men om 3 timmar kommer de hem. Då ska vi pussas och kramas.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilka Fantastiska SÖTNOSAR du har! Man smälter bara man ser deras små fossingar........ Ha en fantastisk Söndag tillsammans!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken söt bild! Fick riktigt tårar i ögonen.. Krama dina änglar riktigt mycket från mig <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER