måndag 11 oktober 2010

MITT LIV ÄR ETT JÄ..A KAOS FÖR TILLFÄLLET...

TYVÄRR ÄR MITT LIV ETT ENDA KAOS FÖR TILLFÄLLET. INGA DAGENS KOMMER ATT KUNNA VISAS UPP PÅ BLOGGEN PÅ ETT BRA TAG FRAMÖVER. MAKEN KOM PÅ ATT VI BEHÖVDE BYGGA OM I MIN GARDEROB OCH I HELA VÅRT SOVRUM OCH I LILLA SYSTERS RUM SAMTIDIGT SOM FAMOR ÄR PÅ BESÖK.....NI KAN ANA HUR TREVLIGT DET ÄR HÄR HEMMA FÖR STUNDEN.
JAG BEKLAGAR MEN JAG KAN INTE VISA UPP NÅGRA SNYGGA KOMBOSSAR NÄR HELA MIN GARDEROB LIGGER UTSPRIDD ÖVER HELA HUSET, ALLT ÄR KAOS,TRÖTTA BARN SOM INTE LÄNGRE HAR NÅGRA RUM ATT LEKA I, TRÖTT MAMMA UTAN ORK....JA, tror ni förstår.
Hoppas kunna återkomma snart.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Så trist. Kommer att sakna dina fina kombos...
  Men du kommer tillbaka igen när koaset är över, du får bara hålla ut!!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Klart att vi "förstår" kan tänka mig att det känns jobbigt med så mycket på en gång! Vi får kika på dina tidigare kombos och alla de vackra kläder som du visar oss :-)Hoppas att du snart får det lite lugnare omkring dig!
  Ha d gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag väntar gärna på dina kombos. Håll ut i röran, det blir bara bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 4. OJSAN vilket kaos... men det blir säkert bra när det blir färdigt :=)
  Kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER